Segítség nagyon félek többi lent (? )
Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani2014. ápr. 16. 14:57
71/142 anonim válasza:
A klassz kis nővérkéket én is irigylem :)
Arról nem mondanak még semmit ugye, hogy kábé mikor engednek majd haza?
72/142 A kérdező kommentje:
arról nem de holnap lesz egy hójag feltoltésem és ha akkor sikerül kicsit is pisilnem akkor látni fogják a hugycsövön a sebet de ha nem sikerül akkor nemtudom mivan
2014. ápr. 27. 10:34
73/142 anonim válasza:
Szia, na, sikerrel jártak végre ezzel a hólyag-feltöltéssel?
74/142 A kérdező kommentje:
nem csinálták meg :D majd holnap
2014. ápr. 28. 19:12
75/142 anonim válasza:
Orvosok :D
Ezek sem tudják, mit akarnak! :D
Na, majd holnap mesélsz, ha túl vagy rajta. Képzelem, mennyire utálod már ezt az egész kórházas történetet! :D
76/142 anonim válasza:
végigolvastam az egészet, hát hűha, drukkolok neked!
Jobbulást!
78/142 anonim válasza:
Remélem nincs még nagyobb baj.
79/142 anonim válasza:
remélem nem történt baj, mert napok óta nem írt a kérdező :/
80/142 A kérdező kommentje:
nincs baj de hétfőn visznek át másik kórházba egy vizsgálatra urológushoz de nagyon félek :D kb mit fog csinálni???
2014. máj. 3. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!