Segítség nagyon félek többi lent (? )
Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani2014. ápr. 16. 14:57
121/142 A kérdező kommentje:
szia köszi jol vagyok es szeptember 9 én kel menni akkor lessz egy urethro graphia ami holyag es hugycsö feltöltés kontraszt anyaggal es utánna mondják meg mikor lessz a műtét
2014. aug. 4. 21:56
122/142 A kérdező kommentje:
sziasztok. 9.én voltam a k9rházba és megvan a műtér időpontja. be kell feküdni 7. én és 8. án megcsinálják
2014. szept. 12. 23:24
123/142 anonim válasza:
na, reméljük minden rendben lesz és sikerül a műtét
drukkolunk nagyon :)
124/142 anonim válasza:
Megvolt a műtét, sikerült, minden oké?
126/142 A kérdező kommentje:
sziasztok
sikerült a műtét tegnap csinálták. kicsit még fáj de nem nagyon
még 3 hét katéterrel de ez már rendes katéter nem a hasamon megy be. és kb 3 hét mire összeforr és utánna ugyan olyan lesz mint előtte
az ország legjobb urológusa csinálta a műtétet
2014. okt. 9. 18:31
127/142 anonim válasza:
grat! akkor reméljük meggyógyulsz teljesen
és többet nem ugrálsz vascsöveken :)
129/142 anonim válasza:
Na szia, kivették azóta a rendes katéteredet is? Tudsz rendesen pisilni végre, mint azelőtt?
130/142 A kérdező kommentje:
sziasztok!
igen ma vették ki. ugyan úgy megy minden mint azelőtt
2014. nov. 4. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!