Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segítség nagyon félek többi...

Segítség nagyon félek többi lent (? )

Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani

2014. ápr. 16. 14:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/142 anonim ***** válasza:

Ne feküdj, ne sírj, legyél bátor és cselekedj!

A te egészségedről van szó. Hívd fel őket MOST!

El kell menni a sürgősségire, vagy baleseti sebészet vagy urológia sürgősségi. Mindegy, csak menj minél előbb!

2014. ápr. 16. 15:37
 12/142 A kérdező kommentje:
de nagyon félek elmondani
2014. ápr. 16. 15:38
 13/142 anonim ***** válasza:
100%

az a legkevesebb, hogy tudsz-e találkozni az unokatesóddal 2 nap múlva

a gimiben volt egy srác, akit szünetben a folyosón megrúgtak, szétnyílt a herezacskója, mentőt hívtak hozzá, azonnal a műtőbe vitték és később tudtuk meg, hogy soha nem lehet gyereke

ő is ült még egy órát szétnyílt herezacskóval, mert cikinek érezte, hogy szóljon bárkinek is, aztán kiájult a padból

ez tényleg nem játék, félre kell ilyenkor mindent tenni és felnőttnek szólni mielőbb

minél később látják el a sérülést, annál jobban megduzzadnak a sérült szövetek és annál nehezebb helyreállítani a normál működést

ha emiatt a várakozás miatt ezután már csak egy oldaladra kivezetett húgyvezetéked lesz és egy zsákba fogsz pisilni, akkor nagyon fogod bánni, hogy nem cselekedték időben

ismétlem, nem csak arról van szó, hogy orvoshoz kell menni, itt arról van szó, hogy minél előbb orvoshoz kell jutnod

akár mentőt is hívhatsz, senki nem fog haragudni vagy furán nézni rád emiatt

2014. ápr. 16. 15:39
 14/142 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy biztattatok felhivtam apat es siet haza es elmegyunk orvoshoz azt nem mertem el mondani hogy verzett de a mütét remélem nem lessz attol nagyon félek
2014. ápr. 16. 15:46
 15/142 anonim ***** válasza:
100%

hurrá, az első lépést megtetted a gyógyulás felé!

a dokinak mondj el mindent, mert úgy tud meggyógyítani, ha minden tünetről tud

sok sikert!

2014. ápr. 16. 15:48
 16/142 A kérdező kommentje:
de apa csak eg ora mulva er haza
2014. ápr. 16. 15:49
 17/142 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, látod, nem kell félni, nem ciki egyáltalán. Az orvosnak mondj el mindent, azt is, hogy vérzett, csak úgy tud segíteni. Ne gondolj a legrosszabbra, hidd el, minden oké lesz!
2014. ápr. 16. 15:53
 18/142 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, lényeg, hogy felhívtad és elmentek orvoshoz, addig fürödj le, vegyél tiszta ruhát és ne idegeskedj.
2014. ápr. 16. 15:54
 19/142 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen kedvesek vagytok
2014. ápr. 16. 15:55
 20/142 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg este, ha hazajöttetek, mi lett végül. Drukkolunk neked!
2014. ápr. 16. 15:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!