Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
71/131 A kérdező kommentje:
Marmint amit nem az ő anyjukkal szerzett meg.
2020. szept. 4. 16:40
72/131 A kérdező kommentje:
A no egy senki es mindent el kell turnie? Rendesen es normálisan banik velem. A gyerek a többi dologbol semmit nem érez.
2020. szept. 4. 16:42
73/131 anonim válasza:
Rendesen és Normálisan bánik? Akkor mégsem csal meg, és mégis dönthetsz arról, hogy dolgozol-e? Mégsem vág olyat a fejedhez veszekedéskor, hogy nincs közöd a házhoz?
Jaa akkor minden oké
74/131 anonim válasza:
A gyerek a többi dologból semmit nem érez. Hát ha pont olyan hülye mint te akkor ebben mondjuk igazad van.
75/131 anonim válasza:
Rendesen és normálisan bánik veled, mikor befekszik a közös ágyba úgy, hogy érzed a szajhája parfümjét (vagy egyebét)?
Eltartásért mindent lenyelsz?
76/131 anonim válasza:
A szajha az ő maga, fizetnek neki pénzzel, nyaralással welnessel, mint látjuk meg a saját gyereke sorsa sem érdekli, hiszen van kirándulás nyaralás + mereszheti otthon a seggét.
77/131 anonim válasza:
Szupi, átautóztam a fél országot a helyzet változatlan, a lavina görög tovább!
A hónap Trollja cím a kérdezőé! :D
78/131 anonim válasza:
Gratulálok, ügyes vagy! De ez nem hihető valóban. Ilyen baromság még a kalendáriumban sincsen. KAMU.
79/131 anonim válasza:
Jó éjszakát Mindenkinek! Nyugi van, csak semmi pánik!
80/131 A kérdező kommentje:
Persze azzal szorakozok h kamu kerdeseket teszek fel pf...
2020. szept. 5. 06:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!