Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elnetek egyutt egy olyan...

Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
 111/131 A kérdező kommentje:
Nemsokára lesz az esküvő.
2022. júl. 21. 16:35
 112/131 A kérdező kommentje:
Most voltunk a Törok Rivieran nyaralni nagyon jó volt. Hamarosan pedig megint megyünk
2022. júl. 23. 11:26
 113/131 A kérdező kommentje:
Pont ezért hazasodunk össze. Az örökség miatt.
2022. júl. 23. 11:26
 114/131 anonim ***** válasza:
Én mindig azt szoktam mondani egy kapcsolat elején, hogy engem nem érdekel mit csinálsz csak úgy csináld, hogy ne is sejtsem. És ha megfertőzöl valamivel jaj neked. Nem vagyok féltékeny típus. Nem nyomozgatom a másik után. Ha gond van a kapcsolatunkkal azt úgyis megérzem. Egy ilyen szituban akkor lehet benne maradni amiben vagy ha téged nem zavar. Ha neked jó ez így is. Minden nem lehet tökéletes. Ha viszont boldogtalan vagy és végig sírod a napjaid akkor nem sok értelme van mert megváltozni nem fog. De előbb keress munkát meg lakhatasi lehetőséget és gondold végig hogy lesz a gyerekkel mert valamit valamiért. Egyedül nem egyszerű egy kicsivel.
2022. júl. 23. 18:01
 115/131 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz. Esze ágában nincs minket a családját elhagynia! Ezért lesz esküvő is. Illetve az örökség miatt mi lesz ha valami történne vele peldaul akkor be legyek biztosítva illetve a kisgyerek is.
2022. júl. 23. 20:27
 116/131 A kérdező kommentje:
Nagyon Boldog vagyok
2022. júl. 23. 20:27
 117/131 anonim ***** válasza:

Ökörség lesz az valamit félreértettél.

Lehet így élni, DE MINEK? Ha te benyeled hogy azzal a szájjal amivel a párja lába közt nyal utána lecsókdossa a családot , beleértve a gyereket, ez azért már olyan igénytelenséget jelez hogy tkp. tök mindegy mit csinálsz. Úgyis elszúrod mindig .

És ezt nem cikizésből mondom. Voltam már szerető, voltam már elvált nő. Láttam már sok mindent. Legfőképp azt hogy egyszer fent egyszer lent.

Ezt a sok xarságot majd a gyerekedtől is vissza fogod kapni szemrehányás, stb. formájában vagy csak ignorál. Mivel más nincs rajta kívül neked, nagyon nem lesz könnyű. Majd jussak eszedbe. Kb. lesz kidobott húsz éved.

2022. júl. 26. 13:08
 118/131 anonim ***** válasza:

A következő húsz meg azzal fog eltelni hogy ezt megpróbálod feldolgozni jó esetben nem leszel alkesz, hanem csak étkezési zavaros. Felhízol olyan száz kg-ra és már nem is fogod tudni miért élsz. Kajak, nem most találom ki. Én már éltem eleget, hallgass a jó tanácsokra, ilyen troll biztos nincs is..

:)

2022. júl. 26. 13:10
 119/131 anonim ***** válasza:

Mindezt egy hím miatt. ÉS A GYEREK?? Nem az az első egy nőnek..?

És mikor lesz a második gyerek ha jól olvasom esküvő lesz. Tárazz be belőlük mert a kutya nem fog szóba állni majd idősebb korodban ha nincs pénzed , ők is csak kötelességből..

De ne legyen így! De nálatok ehhez elég lesz 2-3 év is ne szaladjunk előre..

2022. júl. 26. 13:12
 120/131 A kérdező kommentje:
Nem nyal senkit mert nem szereti csinálni. Úgyhogy nem csókolja olyan szájjal se a gyereket se engem. Amugy meg megereznem a punci szagot
2022. júl. 27. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!