Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Ökörség lesz az valamit félreértettél.
Lehet így élni, DE MINEK? Ha te benyeled hogy azzal a szájjal amivel a párja lába közt nyal utána lecsókdossa a családot , beleértve a gyereket, ez azért már olyan igénytelenséget jelez hogy tkp. tök mindegy mit csinálsz. Úgyis elszúrod mindig .
És ezt nem cikizésből mondom. Voltam már szerető, voltam már elvált nő. Láttam már sok mindent. Legfőképp azt hogy egyszer fent egyszer lent.
Ezt a sok xarságot majd a gyerekedtől is vissza fogod kapni szemrehányás, stb. formájában vagy csak ignorál. Mivel más nincs rajta kívül neked, nagyon nem lesz könnyű. Majd jussak eszedbe. Kb. lesz kidobott húsz éved.
A következő húsz meg azzal fog eltelni hogy ezt megpróbálod feldolgozni jó esetben nem leszel alkesz, hanem csak étkezési zavaros. Felhízol olyan száz kg-ra és már nem is fogod tudni miért élsz. Kajak, nem most találom ki. Én már éltem eleget, hallgass a jó tanácsokra, ilyen troll biztos nincs is..
:)
Mindezt egy hím miatt. ÉS A GYEREK?? Nem az az első egy nőnek..?
És mikor lesz a második gyerek ha jól olvasom esküvő lesz. Tárazz be belőlük mert a kutya nem fog szóba állni majd idősebb korodban ha nincs pénzed , ők is csak kötelességből..
De ne legyen így! De nálatok ehhez elég lesz 2-3 év is ne szaladjunk előre..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!