Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elnetek egyutt egy olyan...

Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/131 A kérdező kommentje:

Nem érdekli őket az apjuk! Utaljak látni se akarjak ezt a saját anyjuknak mondták. Egyáltalán nincs szükségük a penzere. Nem olyanok mint az apjuk akiket csak a penz hajt.

Nekem ehhez semmi kozom. Az o dontese volt.

2020. szept. 4. 15:52
 62/131 anonim ***** válasza:

Akkor terelés helyett válaszolj a kérdésekre!

Hogy engedhetted, hogy a kiskorú gyerekedre vagyont irathasson?

Hogy engedhetted, hogy a nagyobb gyerekkel ne foglalkozzon?

Milyen családképet mutatsz így a gyereknek? Anyuka egy lábtörlő akivel bármit megtehetnek.

2020. szept. 4. 16:13
 63/131 A kérdező kommentje:
Engem nem erdekel h foglalkozik e vagy sem. Ez nem az en dolgom.
2020. szept. 4. 16:19
 64/131 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segitseget. Termeszetesen vele maradok mast nem tudok tenni. A lakásból ezek szerint ki tenni se tudnám, hisz ugye ő fizetett mindent. A kisgyerektol sose szakitanam el az apját. Meg mi lenne velem nélküle? Nelkule elveszett ember nő vagyok.
2020. szept. 4. 16:29
 65/131 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu, ennyire értetlen nem lehet valaki.
2020. szept. 4. 16:31
 66/131 A kérdező kommentje:

Boldogok vagyunk igy egyutt. Elfogadom a nő ugyeit es hogy mindig van szeretője. Nem tudok mást tenni.

Én szeretem nagyon, a gyerekem apja

2020. szept. 4. 16:31
 67/131 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm en boldog vagyok vele. Mindent megtudunk beszelni, imadok vele lenni. Ez a mi családunk. Szeretjük egymást
2020. szept. 4. 16:32
 68/131 anonim ***** válasza:

:DD Akkor miért kérdeztél egyáltalán?

Kamu, nyilvánvaló.

2020. szept. 4. 16:34
 69/131 anonim ***** válasza:

És arra nem gondolsz, hogy ahogy viselkedik velük, az vár a te gyerekedre is? Ja nem mert ő különleges, hat elárulom nem az, semmivel nem több mint a másik kettő. Ja, hogy többet nem tenné meg? Megbánta? Ha ez igaz lenne keresné az első 2t is, legalább most, ennyi év után.

És a gyerek nevére irt vagyon? Majd ha 20 évesen mehet sittre adócsalásért (vagy kitudja mi rosszabért) a szemedfénye mert övé lesz a felelősség, akár több 10 évre akkor mit csinálsz? És ne mondd, hogy a férjed nem tenne ilyet. Mert akkor nem íratta volna a gyerek nevére a dolgokat, Ha minden legális lenne körülötte.

Arra se válaszoltál te miért tartod jó családmodellnek egy gyerek számára. Hogy a nő egy senki és mindent el kell tűrnie?

Hogy miért tartod okos ötletnek azt, hogy csupasz seggel legyél majd eldobva ha lejárta hitel.

2020. szept. 4. 16:34
 70/131 A kérdező kommentje:
Nem kamu semmi.... Abban amugy nem vagyok biztos h a gyerek nevere iratta az eddigi vagyont ebben az egyben nem vagyok biztos, mert ezt csak emlitette egyszer, az ugyvedevel szokott intézkedni ő maga. Annyit mondott h a masik ket gyerekre semmit nem iratott mert amit velem szerzett meg közösen nyilvan es egyertelmuen abbol nem jar a masik kettőnek semmi.
2020. szept. 4. 16:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!