Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Nem érdekli őket az apjuk! Utaljak látni se akarjak ezt a saját anyjuknak mondták. Egyáltalán nincs szükségük a penzere. Nem olyanok mint az apjuk akiket csak a penz hajt.
Nekem ehhez semmi kozom. Az o dontese volt.
Akkor terelés helyett válaszolj a kérdésekre!
Hogy engedhetted, hogy a kiskorú gyerekedre vagyont irathasson?
Hogy engedhetted, hogy a nagyobb gyerekkel ne foglalkozzon?
Milyen családképet mutatsz így a gyereknek? Anyuka egy lábtörlő akivel bármit megtehetnek.
Boldogok vagyunk igy egyutt. Elfogadom a nő ugyeit es hogy mindig van szeretője. Nem tudok mást tenni.
Én szeretem nagyon, a gyerekem apja
:DD Akkor miért kérdeztél egyáltalán?
Kamu, nyilvánvaló.
És arra nem gondolsz, hogy ahogy viselkedik velük, az vár a te gyerekedre is? Ja nem mert ő különleges, hat elárulom nem az, semmivel nem több mint a másik kettő. Ja, hogy többet nem tenné meg? Megbánta? Ha ez igaz lenne keresné az első 2t is, legalább most, ennyi év után.
És a gyerek nevére irt vagyon? Majd ha 20 évesen mehet sittre adócsalásért (vagy kitudja mi rosszabért) a szemedfénye mert övé lesz a felelősség, akár több 10 évre akkor mit csinálsz? És ne mondd, hogy a férjed nem tenne ilyet. Mert akkor nem íratta volna a gyerek nevére a dolgokat, Ha minden legális lenne körülötte.
Arra se válaszoltál te miért tartod jó családmodellnek egy gyerek számára. Hogy a nő egy senki és mindent el kell tűrnie?
Hogy miért tartod okos ötletnek azt, hogy csupasz seggel legyél majd eldobva ha lejárta hitel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!