Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
31/131 anonim válasza:
A saját életedet úgy teszed tonkre ahogy szeretnéd, de a kisgyerekkel nem teheted meg, hogy úgy jöjjön fel, hogy azt higyje apukának van joga bármit is megtiltani a feleségének, hogy csalhatja fűvel fával, és hogy annyira letiporhatja az önbizalmat, hogy azt higyje olyan csúnya, hogy nem találhat másnak semmit, hogy normális az anyós kissemizese ( ugye tudjuk, hogy a ház az övé lesz, nem a lányáé(tied) vagy az unokáé).
32/131 anonim válasza:
Ok. Erre nem lehet más magyarázat mint h. egy Troll vagy.
Kész most már nem bosszankodom inkább kifekszem a röhögéstől.
33/131 anonim válasza:
El tudom képzelni azokat a megbeszéléseket:
-Te Mari figyelj, ma Lefeküdtem a Jucival, holnap a Katival fogok.
-Oh, hat ez nagyszerű. Tojás jó lesz vacsira?
34/131 anonim válasza:
Nagyon jól megértitek egymást.
Megcsalás előtt, alatt, utána???
35/131 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek maradunk együtt. Ez igy egyutt egy család. En szeretem őt, nagyon jol kijovunk egymassal. Az h megcsal ez van. Mar megszoktam.
2020. szept. 4. 11:33
36/131 A kérdező kommentje:
A kisgyereknek ez a legjobb. Mi vagyunk a csaladja imad engem is es az apjat is, megvan a hatalmas a szeretet. A paromnak mi vagyunk az elsők, sose hagyna el bennünket semmifele noert megegyszer nem hibazna ekkorát foleg nem 47evesen.
2020. szept. 4. 11:35
38/131 anonim válasza:
A jó keresetből él veled és a harmadik gyerekével, házat törleszt magának és az előző kapcsolatába gyerektartást fizet két gyerek után.
Az újabb kalandok is belekerülnek nem kis pénzbe.
Nem is annyira jó fizetés az a jó fizetés!
39/131 A kérdező kommentje:
A szeretőre semmit nem költ. Túl önző ő ehhez. Csak gyors szex kell neki. Párszor jó valaki aztan ennyi.
2020. szept. 4. 11:41
40/131 A kérdező kommentje:
Nem maganak törleszt, hanem a csaladjanak. Azaz nekünk.
2020. szept. 4. 11:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!