Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elnetek egyutt egy olyan...

Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/131 anonim ***** válasza:
56%
A saját életedet úgy teszed tonkre ahogy szeretnéd, de a kisgyerekkel nem teheted meg, hogy úgy jöjjön fel, hogy azt higyje apukának van joga bármit is megtiltani a feleségének, hogy csalhatja fűvel fával, és hogy annyira letiporhatja az önbizalmat, hogy azt higyje olyan csúnya, hogy nem találhat másnak semmit, hogy normális az anyós kissemizese ( ugye tudjuk, hogy a ház az övé lesz, nem a lányáé(tied) vagy az unokáé).
2020. szept. 4. 11:25
 32/131 anonim ***** válasza:

Ok. Erre nem lehet más magyarázat mint h. egy Troll vagy.

Kész most már nem bosszankodom inkább kifekszem a röhögéstől.

2020. szept. 4. 11:26
 33/131 anonim ***** válasza:
56%

El tudom képzelni azokat a megbeszéléseket:

-Te Mari figyelj, ma Lefeküdtem a Jucival, holnap a Katival fogok.

-Oh, hat ez nagyszerű. Tojás jó lesz vacsira?

2020. szept. 4. 11:26
 34/131 anonim ***** válasza:

Nagyon jól megértitek egymást.

Megcsalás előtt, alatt, utána???

2020. szept. 4. 11:28
 35/131 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek maradunk együtt. Ez igy egyutt egy család. En szeretem őt, nagyon jol kijovunk egymassal. Az h megcsal ez van. Mar megszoktam.
2020. szept. 4. 11:33
 36/131 A kérdező kommentje:
A kisgyereknek ez a legjobb. Mi vagyunk a csaladja imad engem is es az apjat is, megvan a hatalmas a szeretet. A paromnak mi vagyunk az elsők, sose hagyna el bennünket semmifele noert megegyszer nem hibazna ekkorát foleg nem 47evesen.
2020. szept. 4. 11:35
 37/131 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂
2020. szept. 4. 11:37
 38/131 anonim ***** válasza:

A jó keresetből él veled és a harmadik gyerekével, házat törleszt magának és az előző kapcsolatába gyerektartást fizet két gyerek után.

Az újabb kalandok is belekerülnek nem kis pénzbe.

Nem is annyira jó fizetés az a jó fizetés!

2020. szept. 4. 11:38
 39/131 A kérdező kommentje:
A szeretőre semmit nem költ. Túl önző ő ehhez. Csak gyors szex kell neki. Párszor jó valaki aztan ennyi.
2020. szept. 4. 11:41
 40/131 A kérdező kommentje:
Nem maganak törleszt, hanem a csaladjanak. Azaz nekünk.
2020. szept. 4. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!