Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Az első megcsalás után ott hagytam volna.
Gyereket az ilyennek nem szülünk.
Ha gyerek után volt az első (kiderült) megcsalás gyerekestül lépten volna le.
Nem enged dolgozni. Ez meg egy vicc, nekem senki nem tilt meg semmit főleg nem azt, hogy egy esetleges válás után legyen saját életem.
Mi az, hogy nem engedett?
Sajnállak már most, idős korodra hajléktalan leszel, kukából eszel, nyugdíjad nem lesz!
Azt hiszed, öregen, betegen kellesz annak, aki most, fiatalon, nem enged dolgozni?
Ha jól értem, nem is vagytok házasok!
En nagyon szeretem. Mindig megyünk egyutt kirandulni, utazni, wellneselni, nyaralni. A gyerek is imádja az apját.
Imádjuk a gyereket.
En itthon vagyok egesz nap, igazabol van egy uzletem amit ki szoktam adni bérbe ebbol van egy kis pénzem. Emiatt se kell dolgoznom
A volt hazassagabol van két gyereke. Akiket elhagyott hét évvel ezelőtt.
Ezert minket nem akar elvesziteni. Fontos neki nagyon ez a kisgyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!