Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elnetek egyutt egy olyan...

Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/131 anonim ***** válasza:
100%

Az első megcsalás után ott hagytam volna.

Gyereket az ilyennek nem szülünk.

Ha gyerek után volt az első (kiderült) megcsalás gyerekestül lépten volna le.

Nem enged dolgozni. Ez meg egy vicc, nekem senki nem tilt meg semmit főleg nem azt, hogy egy esetleges válás után legyen saját életem.

2020. szept. 4. 09:02
 2/131 A kérdező kommentje:
12 eve vagyunk együtt. Kb 7 éve csal...
2020. szept. 4. 09:04
 3/131 A kérdező kommentje:
Nem engedett vissza dolgozni, mert, h apró pénzért ne menjek.
2020. szept. 4. 09:04
 4/131 anonim ***** válasza:
100%
A sztoriban te vagy a hibás. Első csalásnál le kell lépni, olyan meg nincs, hogy nem enged. Felnőtt nő vagy akinek nem kell a munkaszerződését aláíratni a férjével.
2020. szept. 4. 09:05
 5/131 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre válaszom: NEM!
2020. szept. 4. 09:08
 6/131 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem engedett?

Sajnállak már most, idős korodra hajléktalan leszel, kukából eszel, nyugdíjad nem lesz!

Azt hiszed, öregen, betegen kellesz annak, aki most, fiatalon, nem enged dolgozni?

Ha jól értem, nem is vagytok házasok!

2020. szept. 4. 09:19
 7/131 A kérdező kommentje:
Elettarsak vagyunk. Ez a ház amiben élünk edesanyame volt. Amikor en terhes lettem akkor a parommal alberletben laktunk edesanyam költözött ki innen h ide tudjunk jonni, ezt torlesztjuk neki es a mienk lesz. A parom mar elvalt, Ott a pénzen voltak a viták, a volt felesege dolgozott tobb helyen is akkoriban és most nem akarta, hogy ujra a pénzen legyen vita. Ő nagyon jól keres ezert nem engedte h apro pénzért elmenjek dolgozni
2020. szept. 4. 09:27
 8/131 anonim ***** válasza:
100%
Vita biztos nem lesz mivel a ház soha nem lesz a tied, majd szépen megmutatja, hogy te nem dolgoztál, o törlesztett, te mehetsz utcára rgyedül. O meg hozza az új csajt és él a te gyereked el 3asban boldogan, és igazából ezt te magad is leírtad, hiszen az volt a baj a volt feleségnél is, hogy volt esze, most talált egy olyat akinek nincs.
2020. szept. 4. 09:31
 9/131 A kérdező kommentje:

En nagyon szeretem. Mindig megyünk egyutt kirandulni, utazni, wellneselni, nyaralni. A gyerek is imádja az apját.

Imádjuk a gyereket.

En itthon vagyok egesz nap, igazabol van egy uzletem amit ki szoktam adni bérbe ebbol van egy kis pénzem. Emiatt se kell dolgoznom

2020. szept. 4. 09:34
 10/131 A kérdező kommentje:

A volt hazassagabol van két gyereke. Akiket elhagyott hét évvel ezelőtt.

Ezert minket nem akar elvesziteni. Fontos neki nagyon ez a kisgyerek.

2020. szept. 4. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!