Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Hasonló helyzet miatt 31 év házasság, 3 gyerek után elváltam.
Én nem vagyok lábtörlő!
Utolsó:
Igazad van.. Egyszer amikor merges voltam a szeretője miatt akkor hozzám vágta, hogy jó lenne ha befejeznem, mert megkerdezte az ügyvédet akar ki is rakhat bármikor ebbol a házból....
Illetve amikor ide koltoztunk is felujitotta a lakast
A torlesztesbol marcsak egy ev van hatra.
Allandoan új kocsikat vesz. Epp most vett egyet megint. Az egyik az én nevemre van iratva.
Amugy minden a kisgyerek nevere van iratva minden pénze
Attól fél, rogy kiteszed? Ó, ne nevettess már!
JOGILAG annyi közöd van a házhoz, mint nekem (vagyis semmi a gyengébbek kedvéért)!
A pasid jól bebiztosította magát, szerződést kötött a maga nevére, a maga pénzén, neki lesz háza. Neked meg semmi sem jut, a gyereked örökségét pedig várhatóan megtámadják a féltestvérei.
Az igen 😂😂 egy élmény volt ezt mind elolvasni, most vagy troll vagy, vagy okosabb nálad egy marék homok is.
Fél? Persze, hogy fél...a gyerek nevén van minden...
Meg amúgy is mit mondana azt hogy szeretné, hogy elhagyod?
Pontosan ezért fogják támadni a te gyerekedet, mert utálják az apjukat és a tied a kedvenc.
Ebben is nagy felelősséged van, miért hagytad, hogy ennyire eltávolodjanak a nagyobbak az apjuktól??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!