Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Mit kéne tenned?
Elmenni egy ügyvédhez, menteni az anyád házát, ha még lehet.
A boltodat továbbra is kiadni, munkát találni minél előbb, így kétfelől jönne be pénz.
Önállósodni, külön költözni, főleg önbecsülést és önbizalmat szerezni = ez lenne a legfontosabb és a legelső feladatod!
H
47evesen ez eleg nehéz.. Főleg egy kisgyerekkel.
Az apja amugyse engedné, h a gyereket elvigyem.
A házból marcsak fél ev van hatra letelt az öt év
Pontosan ezért lettél ilyen gyámoltalan, határozatlan, nyámnyila valaki, akinek azt is előírják, mit gondoljon, miről álmodjon.
Soha nem írtam, hogy könnyű lesz! De ha meg sem próbálod, marad a kiszolgáltatott, függő helyzeted, ami létbizonytalanság.
"Témát en mar lezartam. A parom imad minket es mindent megtesz ertunk 😍boldog csalad cagyunj "
azóta is? Vicc ez az egész.
Én arra vagyok kíváncsi milyen mikor hazajön a nőjétől és azzal a szájjal amivel orálozta ...csókot ad neked és a gyereknek... PFÁJJJJ...akkor kellett volna kivágni mikor megtudtad!!!! Komolyan ez vicc. De ha neked jó hajrá!
Tényleg, minek tetted fel a kérdést akkor..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!