Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom van? Hogya lehet...

Mi bajom van? Hogya lehet rajta segíteni, ha egyáltalán lehet? Hogyan lehet megoldani, ha egyáltalán meg lehet?

Figyelt kérdés

16 éves korom óta élek az apámmal, miután anyuval elváltak, most 27 vagyok és sehova sem vsznek föl dolgozni, mert a cipőmet nem tudok lehajolni bekötni segítség nélkül a hasamtól, fölhúzni is csak alig, apunak ezért van 2 állása.

Az étel a legfőbb ellenségem!

Fogyókúrával tudok fogyni, hogy szimplán csak keveset eszek beosztással, de 2 hónapnál tovább nem tudok tartani egy fogyókúrát, mert állandóan itthon vagyok, unatkozok, magányos vagyok, brátaim nincsenek, párom nincs, itthonról nem tudok elmenni szinte majd, hogy nem sehova az állóképességem miatt úgyhogy 4 dolog maradt: az evés meg az ülés és a fekvés meg az alvás.

Most gyomorballonom lesz, mert a gyomorcsonkolásos eljárásokat nem javasolják nekem, de még annak is meg van a veszélye, hogy ha utána sokszor eszek keveset, akkor ugyanúgy csak hízok még tovább, annyira, hogy már majd tényleg bele fogok halni, de lehet, hogy nekem pont ez a sorsom: kóros elhízásban idő előtt, fiatalon meghalni.

Beletörődtem.

Van pszcihiáterem, de lofüttyöt se foglalkozik velem.

3 havonta 1x bead egy injekciót aztán ennyi.

ma 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerezd meg valahol ezt a könyvet, olvasd el és tartsd be az elveket. A recepteket csak irányadóként olvasd el, ha tetszik valami kipróbálhatod, de nem az az lényeg, hanem az előtte levők. Le tudsz fogyni havi 8-10 kg-ot is éhezés nélkül, és tartani is tudod a súlyod.

Írd be a keresőbe: Fittness szakácskönyv Harvey Diamond

ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!