Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kirándulni megyünk a barátomma...

Kirándulni megyünk a barátommal, és pont akkor lesz meg, h. tudnám valahogy megoldani, h. ne legyen annyi, vagy egyáltalán ne is jöjjön meg! Praktikák?

Figyelt kérdés

sajnos nem tudjuk áttenni a programot, mások miatt, de nagyon szeretnénk élvezni egymást, és én is szeretném élvezni az ott töltött időt, kérlek segítsetek!!!

ui:nem szedek még fogamzásgátlót(gumival védekezünk)

2009. ápr. 21. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

citromlé arrébb tolja, alkohol előrébb hozza. Válassz.

:) Alkoholnak vörösbort, vagy pezsgőt ajánlok. :)

2009. ápr. 21. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez a problémám...Én is ezt a tanácsot kaptam,remélkedjünk,hogy bevállik..Nekem is pont akkor jön meg.
2009. ápr. 21. 19:56
 3/8 A kérdező kommentje:
akk szerintem az alkohol (jobb túl lenni rajta) /nem vagyok alkesz/ am mennyi mennyiségben, és mit ajánlanátok???
2009. ápr. 21. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__12507..

okosodj, én is innen tettem. :) (enyém a kérdés)

2009. ápr. 21. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
En vorosbort ajanlok...minden nap kb 2 dc....annyinak elegnek kell lennie..de nekem eleg szokott lenni ha csak 2 napig iszom....szoritok
2009. ápr. 21. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, tényleg hasznos az a kérdés, amire válaszoltak neked!!! nagyon köszi, a kirándulás 2 hónap múlva lesz, szal jövőhónapban kipróbálom, h. hátha beválik a bor vagy nem:)A KIRÁNDULÁSRA MEG MAJD ELDŐL:)
2009. ápr. 21. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én ha Apranaxot szedek a görcsökre a menszi alatt, akkor a havim lezajik 3 nap alatt. Valahogy "besűríti" a vért, vagy hogy is magyarázzam nektek. :)

Szóval kevesebbszer kell tampont, vagy betétet cserélni. Ritkán szedem, mert állítólag van tőle jobb görcsoldó is.

És egy intim zuhany, utánna intim szappanozás csodákra képes a szex előtt - feltéve, ha van zuhanyzáshoz lehetőség. Annyira kitiszítja a testet, hogy nem is látszik, hogy éppen havi van. (a biztonság kedvéért egy törülküző nem árt a fenék alá)

Szép napot

Mimi (25 L)

2009. ápr. 22. 09:45
 8/8 anonim válasza:
szia én is nemsokára utazom el egyik ismerősömtől hallottam egy gyógyszerről ami eltolja a menstruációt,nőgyógyász írja fel de nem kell hozzá vizsgálat, a gyógyszer neve Norcolut.
2009. ápr. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!