Kirándulni megyünk a barátommal, és pont akkor lesz meg, h. tudnám valahogy megoldani, h. ne legyen annyi, vagy egyáltalán ne is jöjjön meg! Praktikák?
sajnos nem tudjuk áttenni a programot, mások miatt, de nagyon szeretnénk élvezni egymást, és én is szeretném élvezni az ott töltött időt, kérlek segítsetek!!!
ui:nem szedek még fogamzásgátlót(gumival védekezünk)
citromlé arrébb tolja, alkohol előrébb hozza. Válassz.
:) Alkoholnak vörösbort, vagy pezsgőt ajánlok. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__12507..
okosodj, én is innen tettem. :) (enyém a kérdés)
Szia, én ha Apranaxot szedek a görcsökre a menszi alatt, akkor a havim lezajik 3 nap alatt. Valahogy "besűríti" a vért, vagy hogy is magyarázzam nektek. :)
Szóval kevesebbszer kell tampont, vagy betétet cserélni. Ritkán szedem, mert állítólag van tőle jobb görcsoldó is.
És egy intim zuhany, utánna intim szappanozás csodákra képes a szex előtt - feltéve, ha van zuhanyzáshoz lehetőség. Annyira kitiszítja a testet, hogy nem is látszik, hogy éppen havi van. (a biztonság kedvéért egy törülküző nem árt a fenék alá)
Szép napot
Mimi (25 L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!