Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal megyünk kirándulni, de nem engedi, h ilyen bikinit vagyis trikinit vegyek majd fel. Szerintetek fiuk milyen? Anyira csunya?
2010. nov. 16. 23:36
1/37 anonim válasza:
érdekes... szerintem szépek nagyon
dehát ezek szerint neki nem tetszik :)
2/37 A kérdező kommentje:
2010. nov. 16. 23:39
3/37 anonim válasza:
ezek szörnyen gáz cuccok. vagy bikini, vagy egybe-dressz, vagy monokini. a többi bullshit.
4/37 anonim válasza:
Talán mert azt jelzi mások felé hogy kínálod magad....
sztem olyan "ribis" :/
ezt inkább a hálóba vedd fel neki ne a nyilvánosság elé...
5/37 A kérdező kommentje:
köszi:))
2010. nov. 16. 23:46
6/37 A kérdező kommentje:
de a háloba,h vegyek föl bikinit?:)
2010. nov. 16. 23:46
7/37 anonim válasza:
Elég kihívó fürdőruha. Valószínüleg ezért nem támogatja, h ezt vedd majd fel.
8/37 anonim válasza:
Nem tudtok valahogy kompromisszumot kötni? Vannak kevésbé kihívó, de csinos, szexi fürdőrucik is.
9/37 A kérdező kommentje:
biztos tudnénk,de nagyon tetszik az én bikinim azért szeretném ezt felvenni.de azért köszi
2010. nov. 16. 23:50
10/37 anonim válasza:
Van melled?
Ebben, ha megmozdulsz, kilóg mindened. Ha nem mozdulsz meg, akkor is elég jól látszik.
Túl kihívó neki. Úgy gondolja, hogy inkább csak neki mutogass ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!