Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal megyünk kirándulni, de nem engedi, h ilyen bikinit vagyis trikinit vegyek majd fel. Szerintetek fiuk milyen? Anyira csunya?
másik fiu szemmel:jajj de szuper ribi,de megdugnám...
párod szemével:az én csajom dögös ugyan,büszke vagyok rá,de más ne lássa ugy ahogy csak én láthatom....(vagyis mindene kin van)
ronda vagy átlag kinézetű női szemmel:de jól néz ki,odanézz de jól áll neki,van hozzá teste.ha ilyen jó testem lehetne én is felvenném,hogy mindenki irigykedhessen rám.
jó nő szemével:na mit akar itt ez a kis ribanc ebbe a hacukába?
Valamiben biztos tuti ez a ruci:ha akarsz egy jó nagy szexpartit több pasival.Akkor vedd fel és mehet a party.DEEEEEE.neked ott a párod.Ne akarj már incselkedni vizparton egy szám semmiben!Ebből kilóg még a tudod mi is....Nem normál viseletre való,hanem dugásfelhivásra és ezt a párod nagyon is jól tudja.Nem akartalak megbántani,de ez a véleményem.Ja ésha most arra gondolsz,hogy kimész ilyenbe a barátnőddel a vizpartra akkor sok pasit fogsz felingerelni és nagyobb baj is lehet.pl erőszak,tapadás,a pasid féltékeny lehet,esetleg lehet beszólás a fiuk közt netán verekedés.Gondolom olyan fiukkal meg nem szivesen lennél akik fogdosnának,nem szállnának le rólad...Persze odaléphet hozzád ismerkedni egy tök csinos srác is aztán abból is jöhet a baj,hogy párod jogosan féltékeny lesz,vagy esetleg lelép....remélem érted mit akarok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!