Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal megyünk kirándulni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal megyünk kirándulni, de nem engedi, h ilyen bikinit vagyis trikinit vegyek majd fel. Szerintetek fiuk milyen? Anyira csunya?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

az én bikinimet nem találtam meg,de még keresem

2010. nov. 16. 23:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%
Én a pároddal értek egyet. Ha ekkora rib@nc vagy, menjél a nudi strandra te értelmiség xD
2010. nov. 19. 19:26
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
vannak ebből a fazonú fürdőrucikból olyanok is amik nem ilyen ribancosak, keress inkább egy olyat!
2010. nov. 19. 19:40
 33/37 A kérdező kommentje:
amugy tudom,h most mindenki le fog mondani,de nem magyarországi vagyok,és nem tudok olyan helyesen irni,mint ti!mindenkinek köszönöm aki értelmes válaszokat adott
2010. nov. 19. 19:51
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek közül csak a fehér tetszik [1.kép].
2010. nov. 19. 20:42
 35/37 anonim ***** válasza:

másik fiu szemmel:jajj de szuper ribi,de megdugnám...

párod szemével:az én csajom dögös ugyan,büszke vagyok rá,de más ne lássa ugy ahogy csak én láthatom....(vagyis mindene kin van)

ronda vagy átlag kinézetű női szemmel:de jól néz ki,odanézz de jól áll neki,van hozzá teste.ha ilyen jó testem lehetne én is felvenném,hogy mindenki irigykedhessen rám.

jó nő szemével:na mit akar itt ez a kis ribanc ebbe a hacukába?

Valamiben biztos tuti ez a ruci:ha akarsz egy jó nagy szexpartit több pasival.Akkor vedd fel és mehet a party.DEEEEEE.neked ott a párod.Ne akarj már incselkedni vizparton egy szám semmiben!Ebből kilóg még a tudod mi is....Nem normál viseletre való,hanem dugásfelhivásra és ezt a párod nagyon is jól tudja.Nem akartalak megbántani,de ez a véleményem.Ja ésha most arra gondolsz,hogy kimész ilyenbe a barátnőddel a vizpartra akkor sok pasit fogsz felingerelni és nagyobb baj is lehet.pl erőszak,tapadás,a pasid féltékeny lehet,esetleg lehet beszólás a fiuk közt netán verekedés.Gondolom olyan fiukkal meg nem szivesen lennél akik fogdosnának,nem szállnának le rólad...Persze odaléphet hozzád ismerkedni egy tök csinos srác is aztán abból is jöhet a baj,hogy párod jogosan féltékeny lesz,vagy esetleg lelép....remélem érted mit akarok mondani.

2010. nov. 19. 21:01
 36/37 anonim ***** válasza:
73%
Az első szép, de nem fürdőruha anyaga van, a 2-4-ig elég rondák, meg túl kihívóak. olyan hogy kicsit megbökik a pántját és már ki is pottyant belőle a melled. Gondolom azért nem engedi, mert nem akarja hogy azt higyjék róla hogy egy ribanc a barátnője. De ezt csupa jószándékból mondom. 21/L
2010. nov. 19. 22:01
 37/37 anonim ***** válasza:
Az első kimondottan tettszik. Felőlem simán felvehetné a bnőm. A második nem tettszik, ezért is lebeszélném róla. A kék színű is jó, de nem strandra, inkább nyaralóba, ahol csak ketten vagytok. Strandra nehogy felvedd, mert nem lesz jó vége.
2012. aug. 6. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!