Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakíthatnék vele? :S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ixdecske kérdése:

Hogyan szakíthatnék vele? :S Nagyon fáj de szakítani szeretnék a barátommal.

Figyelt kérdés

ő nagyon nagyon nagyon szeret de szakítani akarok vele...

nekem ez így nem jó ha kérem nem durva az ágyban annyira amennyire szeretném..(túlságosan szeretlek és sírni kezd..)

Meg minden baj neki..hogy a volt barátommal beszélgetek meg a barátnőimmel hülyéskedek:hogy meg csalom őt velük meg ilyesmi! A lényeg: hogy szakítsak vele úgy hogy ne fájjon neki?

2011. nov. 2. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Lesz*rom
2011. nov. 2. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha szeret, fájni fog neki. Mondd meg neki, hogy nem akarod folytatni és ennyi.

Egyébként helyesírás... :/

2011. nov. 2. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp fájni fog neki, de hagyjd el őt, ha nem akarsz vele lenni. Majd túlteszi magát a dolgon.
2011. nov. 3. 11:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a kérdés kamu fel volt törve a gyk-m ..... nem én írtam ki...:S
2011. nov. 15. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!