Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal megyünk kirándulni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal megyünk kirándulni, de nem engedi, h ilyen bikinit vagyis trikinit vegyek majd fel. Szerintetek fiuk milyen? Anyira csunya?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

az én bikinimet nem találtam meg,de még keresem

2010. nov. 16. 23:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
91%

Ez ugye fake...?

3 darab cérnában szeretnél emberek elé menni...? Ez még akkor is ízléstelen és közönséges, ha modellalkat vagy. Amiket linkeltél, még so-so, de az utolsó... Oo Ha fizetnének se, bocsi. Tényleg közönséges, túl sokat mutat, és ha nem az a célod, hogy valami macho megerőszakoljon helyben, akkor ne erőltesd. xD

2010. nov. 16. 23:52
 12/37 A kérdező kommentje:
ha fel merek ilyet venni,akkor szerinted van?:)lehet,h kihivo,de nekem ez tetszik és ilyen monokiba nem érezném jol magam.:)
2010. nov. 16. 23:52
 13/37 A kérdező kommentje:
és az utolso trikinit mondjuk tengerpartra fel lehet venni?vagy oda is tul kihivo?
2010. nov. 16. 23:53
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék ha a csajom ilyenekben járkálna. Iszonyat qurvás. Ezerszer inkább egy bikini tangával, az is kb ennyit mutat, vagy még többet, mégsincs ennyire qurvás beütése. Persze ha strici lennék, az más. Neked strici a barátod?
2010. nov. 17. 00:15
 15/37 anonim ***** válasza:
63%
Igaza van a kommentelőknek: kicsit k.urvás. Ami jó!;)
2010. nov. 17. 00:20
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem csúnya. Csak ribancos. Ha jó tested van, minden pasi agyában az járna, ha meglát, milyen pózban dugna meg. Na, ezért nem endegi.

Ha tetszik, otthon vedd fel neki, és ne nyilvános helyen.

2010. nov. 17. 00:21
 17/37 anonim ***** válasza:
28%

szerintem nagyon sexy, ne hallgass az irigykedőkre, a pasidat meg frankón nem értem :S

25/F

2010. nov. 17. 00:27
 18/37 A kérdező kommentje:
kedves utolso köszi!!!lehet,h qurvás,de nekem ez tetszik.köszi mindenkinek,ja amugy a pasim nem strici!:)
2010. nov. 17. 07:35
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem engedi?? talán a tulajdona vagy?

Nálam ez lenne az utolsó megnyilvánulása, az biztos.

2010. nov. 17. 09:08
 20/37 A kérdező kommentje:
nagyon féltékeny,azt mondta,h inkább veszünk közösen másikat,ami mindkettönknek tetszik,de tudom,h ö egy egyszerüt választana.
2010. nov. 17. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!