Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal megyünk kirándulni, de nem engedi, h ilyen bikinit vagyis trikinit vegyek majd fel. Szerintetek fiuk milyen? Anyira csunya?
2010. nov. 16. 23:36
21/37 anonim válasza:
hát ha ezt tűröd, akkor ne legyen egy szavad se, ha majd megmondja, hova mehetsz-hova nem, és kivel
22/37 anonim válasza:
hát elég érdekes pasid van már bocs :S
25/F
23/37 anonim válasza:
Én megengedném, de ha te lennél a barátnőm, akkor vagy megtanítanálak helyesen írni, vagy otthagynálak a francba. Ezekkel a h betűkkel nem vagy egy IQ bajnok, de valószínűleg nem azt szereti benned. Bár ha megszabja, hogy (és nem h!) miben járhatsz, akkor ő sem az az IQ király, legfeljebb uralkodó típus, azaz a nőkön uralkodó. Hagyd ott, vegyél trikinit meg egy-két helyesírásórát.
26F
24/37 anonim válasza:
Azért megnézném, hogy ha a ti nőitek ilyen sz@rokban mászkálna a tengerparton, odamenne hozzá pár jóképű izmos srác, és elvesztené az uralmat a nő mit csinálnátok? :D
25/37 A kérdező kommentje:
neharagudj,de az összes fiatal röviditésekkel ir,ha ki tudnám javitani biztos átt szerkeszteném,h nezawarjon!!!!!!!!!!kicsit mész átt az öreg stilbe,bocsi!!!!!!!!!!
2010. nov. 19. 18:53
26/37 A kérdező kommentje:
igazatok van,tényleg nagyon ribis,majd veszek mást!köszi a válaszokat:)
2010. nov. 19. 18:55
27/37 anonim válasza:
"neharagudj,de(ne haragudj, de)", "ir", "átt", "nezawarjon", "átt az öreg stilbe". Te egy buta liba vagy. És ne általánosíts, 16F vagyok, bár szerintem értelmileg egy lépcsőfokkal feletted.
28/37 anonim válasza:
Nem az összes fiatal, hanem a primitív hülyék.
29/37 A kérdező kommentje:
nem gondoltam,hogy itt ennyi okostojás van!!!!!!!!!!!!!!!!!amugy meg ugy irok,ahogy kedvem tartsa,aki megértette irt vissza normális választ!aki nem tudja elolvasni az ne irjon.kössszzzzz
2010. nov. 19. 19:01
30/37 anonim válasza:
tartja nem tartsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!