Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudok ez ellen egyáltalán...

Tudok ez ellen egyáltalán vmit tenni? Tanácstalan vagyok, és nagyon szeretném megoldani ezt a problémát.

Figyelt kérdés

A testemhez képest elég nagy a fenekem. Azt mondják nagyon csinos vagyok ja a felső testrészem igen abban egyetértek, meg előröl, de viszont a fenekem elég nagy...ami már nagyon idegesít és szinte már vmikor a sírás keringet.

14 éves lány vagyok és talán nem is kellene ezzel olyan sokat foglalkoznom de hogyan tehetném kicsit kisebbé?

(A legjobb b.nőm is azt mondja h nem is nagy a fenekem, pedig tudom hogy az és nagyon rosszul esik..)

Van esetleg vkinek tanácsa hogy hogyan érhetek el olyan eredményt hogy láthatóan kisebb legyen??

A válaszokat nagyon szépen köszönöm!

2009. júl. 11. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
ugyanez.. sztem futáss..
2009. júl. 11. 12:57
 2/10 anonim válasza:

Talán eljárhatsz erobikra ha van időd a barátnődel együtt.

De szerintem ne vedd ennyire a szivedre, nézd meg Jenifer Lopezt milyen a hátsója? Valoszinú hogy őt is zavarja/ta de JOL ÁLL NEKI,és mindenki igy szereti.Elkell fogadnod önmagad,de azért persze kerekebbé is formálhatod egy kis futásal, tornával stb.

2009. júl. 11. 13:07
 3/10 A kérdező kommentje:
:S Hát elég nehéz lesz elfogadni magam..tudom senki se tökéletes, de mindenhol olyan jól nézek ki csak ott nem..:S
2009. júl. 11. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
a futás segít. lábemelgetés oldalsó testhelyzetben. esetleg bicikli.
2009. júl. 11. 15:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. júl. 11. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Nweked aza bajod, hogy nagy, vagy az, hogy esetleg hájas? Mert a nagy feszes fenékkel hidd el egy pasinak sincs problémája.

A zsírt meg gyakorlatokkal a legjobb ledolgozni, mert azok vélzottak, illetve futással, masszírozással, stb.

2009. júl. 12. 19:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát inkább az h hájas de nincs rajta sok hány, meg mindenki szerint nagyon jó a hátsóm, de mégis szeretném egy kicsit feszesíteni de most is tornázok és ez biztos segít. (Videókra csinálom)
2009. júl. 13. 10:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt csináld:

menj le négykézláb, egyik lábadat emeld fel hátrafelé, behajlítva, hogy a talpad a mennyezet felé nézzen, a combod a hátaddal egy vonalban legyen, és emelgess. 2 x 50-et csinálj belőle naponta.

Vagy feküdj hanyatt. húzd a talpaidat a fenekedhez, hogy a térdeid felemelkedjenek, a combod lejtősen felfelé nézzen. Emelgesd a csípőd és közben feszítsd meg a fenekedet ! Jó öt percig csinálhatod folyamatosan. Már egy-két nap után érezni izomlázat a fenekedben, ezek jók, hatékonyak, ha betartod őket.

Illetve guggolás, az is jó.

Meg bicaj.

2009. júl. 14. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy 19:26os voltam.
2009. júl. 14. 13:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi. =)
2009. júl. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!