Tudok ez ellen egyáltalán vmit tenni? Tanácstalan vagyok, és nagyon szeretném megoldani ezt a problémát.
A testemhez képest elég nagy a fenekem. Azt mondják nagyon csinos vagyok ja a felső testrészem igen abban egyetértek, meg előröl, de viszont a fenekem elég nagy...ami már nagyon idegesít és szinte már vmikor a sírás keringet.
14 éves lány vagyok és talán nem is kellene ezzel olyan sokat foglalkoznom de hogyan tehetném kicsit kisebbé?
(A legjobb b.nőm is azt mondja h nem is nagy a fenekem, pedig tudom hogy az és nagyon rosszul esik..)
Van esetleg vkinek tanácsa hogy hogyan érhetek el olyan eredményt hogy láthatóan kisebb legyen??
A válaszokat nagyon szépen köszönöm!
Talán eljárhatsz erobikra ha van időd a barátnődel együtt.
De szerintem ne vedd ennyire a szivedre, nézd meg Jenifer Lopezt milyen a hátsója? Valoszinú hogy őt is zavarja/ta de JOL ÁLL NEKI,és mindenki igy szereti.Elkell fogadnod önmagad,de azért persze kerekebbé is formálhatod egy kis futásal, tornával stb.
Nweked aza bajod, hogy nagy, vagy az, hogy esetleg hájas? Mert a nagy feszes fenékkel hidd el egy pasinak sincs problémája.
A zsírt meg gyakorlatokkal a legjobb ledolgozni, mert azok vélzottak, illetve futással, masszírozással, stb.
Ezt csináld:
menj le négykézláb, egyik lábadat emeld fel hátrafelé, behajlítva, hogy a talpad a mennyezet felé nézzen, a combod a hátaddal egy vonalban legyen, és emelgess. 2 x 50-et csinálj belőle naponta.
Vagy feküdj hanyatt. húzd a talpaidat a fenekedhez, hogy a térdeid felemelkedjenek, a combod lejtősen felfelé nézzen. Emelgesd a csípőd és közben feszítsd meg a fenekedet ! Jó öt percig csinálhatod folyamatosan. Már egy-két nap után érezni izomlázat a fenekedben, ezek jók, hatékonyak, ha betartod őket.
Illetve guggolás, az is jó.
Meg bicaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!