Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elnetek egyutt egy olyan...

Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
 121/131 A kérdező kommentje:

A gyerek nem az első a nőnek?????? Pont azért vagyunk egyutt!!!!

Imádja a gyerekét!!!!! A gyerek is az apját és nagyon jól érezzük magunkat együtt. Rengeteg közös program van, kirándulás. Az első a gyerek!!

Minden tökéletesen megy

2022. júl. 27. 15:42
 122/131 A kérdező kommentje:

Nem azert lesz esküvő mert jon a gyerek hanem az örökség miatt!

Nem lesz már gyerek

2022. júl. 27. 15:43
 123/131 A kérdező kommentje:
Azert mert most nagy ritkan talalkozik a szeretojevel.. Nincs abba semmi, hogy ha például ket hetente egyszer talalkoznak dugni egyet
2022. júl. 27. 16:50
 124/131 anonim ***** válasza:

:)))) ja, akkor vigye haza a szeretőjét! Még főzni is főz majd helyetted nincs abban semmi!!

Ha a gyereked lenne fontos, nem engednéd hogy azzal a szájával amivel más p...ját csókolgatja utána a gyerekét is undorító nem érzed??

Örökség miatt esküvő nem vágom...

2022. júl. 29. 09:22
 125/131 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod mással mit csinál ! Ugyan, egy jó szerető sok jó dolgot ki tud hozni csak úgy repkedtek a kérések ! mondom tapasztalatból mondom /sajnos/ de mondjuk nem ez a legnagyobb baj ebben. Tulajdonképpen ha nektek jó ez a felállás , hajrá. Szerintem nincs ott örökség csak szédít.

Nálunk tényleg van, férjem keresztanyja egy német bankár után örökölt 15 éve, ő az egyedüli örökös már a férjem , a néni most 90 éves de éljen még sokáig azt a két rohadt jó BMW-t amit a képen láttam anyám:)))

És boldog is vagy? A boldogság nem a férfiaknál kezdődik !! A gyereknél. És ő nem lesz boldog. Főleg ha ezt látja, mert ez nemnormális. Minek neki szerető???

Fura életek vannak nem török pálcát de amiket írtam előtte , gondold át.

Vagy ne. De szerintem egy pasi sem éri meg- talán egy TÁRS igen- hogy tönkrevágd magad miatta hosszútávon. És igen, a gyereket is , felnőve látni fogja, kérdezgetni... és nagyon nehezek tudnak lenni kamaszkorban.

Nehogy eltaszítsd , bandázni kezdjen, vagy mint az ismerősöm lánya már 15 évesen járni kezdett a pasijával most költözött el 21 évesen már esküvő lesz. Olyan érzelmi nihilben éltek hogy az első pasinál ki is kötött. Én pont így tettem annó, csúnya házasság lett, botrányos, válással. A gyerekemet totál ellenem hangolták hálistennek felnőtt korában visszatalált ..

Én a legjobbakat kívánom mindazonáltal neked.

A legrosszabb mikor szerelmes az ember és maga alatt vágja a fát de erről majd máskor mesélek.

:)

2022. júl. 29. 09:31
 126/131 anonim ***** válasza:

Kétszer voltam szerető egyszer tudatosan- ott már külön jártak nyaralni is, meg elhajtotta a férjet..- hat évig,..egyszer meg minden ellenkezésem dacára és mert nagyon szimpi volt a férfi és jó barátok lettünk /nem röhög ! / de nem tartott sokáig rájöttem amit előtte is tudtam hogy nem mindegy úgy van..három hétig..

de nekem mindig TABU volt a nős, gyerekes férfi én nem értem ezeket a szeretőket !! Nem Kérdezőnek kéne magyarázkodnia, azt gondolom, hanem ezeknek a férgeknek. De amíg lószar van veréb is lesz sajnos :(

Mert okés ha ideig-óráig belesodródnak de így élni , milyen nő az ilyen tényleg. A pasit most ne elemezzük, többen megtették ezt már.

Szóval én valószínűleg inkább élnék egyedül, nyugodtan a gyerekemet nevelve mint játszmázva, frusztráltan. Eddig is így tettem nem bántam meg egy nagyon jó arc fiam lett, csak komoly kapcsolatai voltak, nemsokára érkezhet az unoka is. Még nem vagyok ötven de visszatekintve a pasijaimra már nem emlékszem!!

2022. júl. 29. 09:45
 127/131 anonim ***** válasza:

Amúgy mindhárom utolsó válasz én voltam.

Az előző oldalon írtam amire reagáltál Kérdező.

Nem tartom szerencsésnek ezt a szeretőt , tudom találna mást úgyis a pasid.

:(

2022. júl. 29. 09:47
 128/131 anonim ***** válasza:
Ja amúgy te szerintem a Szerető vagy nem a Kérdező. Utolsó voltam..
2022. júl. 29. 16:05
 129/131 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretne minket már rég elhagyott volna. Sokszor mondtam neki menjen nyugodtan, próbálja meg mással, de soha nem tette.
2022. júl. 29. 17:01
 130/131 A kérdező kommentje:
Mivel nekem nincs saját jövedelmem ezért hazasodunk össze az örökség miatt.
2022. júl. 29. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!