Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Félszázan próbálunk meggyőzni arról, hogy nem jó, amit csinálsz. Téged kihasználnak, rendszeresen megaláznak, földbe döngölik az önbizalmadat, utána idősebb korodra eldobnak kisemmizve. Anyád házát átjátszottad a pasidnak, várhatóan földönfutó leszel. Nyugdíjad, megtakarításod nincs, hiszen nem dolgozol.
Van egy boltod, amit kiadsz, egy autód, amit a pasid a nevedre írt = ez mind mulandó, elveszthető dolog, erre nem lehet egy hátralévő életet alapozni.
A gyereked meg szeret(most még!), de naponta láthatja a nagy fokú lealázásodat, értéktelenné válsz a szemében (is), nem becsül semmire.
R
Remélem, jól összefoglaltam 10 oldal tartalmát.
Szerinted így rendben van minden, bár már te is gyanakszol, hiszen ezért tetted fel a kérdésedet.
MI félszázan NEM élnénk ilyen megalázó kapcsolatban.
TE azt csinálsz, amit akarsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!