Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elnetek egyutt egy olyan...

Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
 91/131 A kérdező kommentje:
Ti elnetek e így. Vagy mit tennétek
2020. szept. 5. 11:13
 92/131 anonim ***** válasza:
Arra válaszolj, hogy miért tetted fel egyáltalán a kérdést?
2020. szept. 5. 11:13
 93/131 anonim ***** válasza:
Komolyan, kezdem élvezni ez már függőség! :D
2020. szept. 5. 11:15
 94/131 A kérdező kommentje:
Mi vagy te katonatiszt?
2020. szept. 5. 11:15
 95/131 A kérdező kommentje:
Témát en mar lezartam. A parom imad minket es mindent megtesz ertunk 😍boldog csalad cagyunj
2020. szept. 5. 11:16
 96/131 A kérdező kommentje:
Vagyunk.
2020. szept. 5. 11:16
 97/131 anonim ***** válasza:
😻❤️😹
2020. szept. 5. 11:21
 98/131 anonim ***** válasza:

Félszázan próbálunk meggyőzni arról, hogy nem jó, amit csinálsz. Téged kihasználnak, rendszeresen megaláznak, földbe döngölik az önbizalmadat, utána idősebb korodra eldobnak kisemmizve. Anyád házát átjátszottad a pasidnak, várhatóan földönfutó leszel. Nyugdíjad, megtakarításod nincs, hiszen nem dolgozol.

Van egy boltod, amit kiadsz, egy autód, amit a pasid a nevedre írt = ez mind mulandó, elveszthető dolog, erre nem lehet egy hátralévő életet alapozni.

A gyereked meg szeret(most még!), de naponta láthatja a nagy fokú lealázásodat, értéktelenné válsz a szemében (is), nem becsül semmire.

R

2020. szept. 5. 11:25
 99/131 A kérdező kommentje:
Eleg idosek vagyunk már ezt a gyereket fel kell nevelnie valakinek
2020. szept. 5. 11:34
 100/131 anonim ***** válasza:

Remélem, jól összefoglaltam 10 oldal tartalmát.

Szerinted így rendben van minden, bár már te is gyanakszol, hiszen ezért tetted fel a kérdésedet.

MI félszázan NEM élnénk ilyen megalázó kapcsolatban.

TE azt csinálsz, amit akarsz...

2020. szept. 5. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!