Férfinak általános bőrgyógyászati szűrésre érdemes lebororválni a szőrzetet? Has, mellkas ...
Figyelt kérdés
ma 12:47
1/5 anonim 

válasza:

Felesleges.
Nemrég voltam, van egy kis ciszta a hajas fejbőrömön. Nem borotváltam le a hajam ...
2/5 anonim 

válasza:

Minek? Hogy kipattogjon, mire a doki megnézi? (ha nem volt szokva a borotváláshoz, könnyen előfordulhat) Hidd el, szőrösen is látni fogja, ha van probléma.
3/5 anonim 

válasza:

Hát éppenséggel leborotválhatod, de aligha fog megdicsérni érte... A bőröd szempontjából kábé bármelyik szőrtelenítési eljárás kínzást és nyúzást jelent.
4/5 anonim 

válasza:

Én frissen le szoktam borotválni magam ilyenkor. Bár amúgy is kb hetente borotválom magam mindenhol, de ilyenkor előző nap leszedem. Nyilván szőrösen is átvizsgálna. De egy anyajegy szűrésen, amikor sok anyajegyem van, szőrtelenül sokkal könnyebb dolga van, és sokkal jobban észre is veszi, ha van valami probléma. Az én érdekem, hogy tutira mindent észre vegyen, ami nem odavaló.
5/5 anonim 

válasza:

Ha csak nem vagy olyan szőrős az adott tájékon, mint a jeti, akkor teljesen felesleges. Sőt! Ahogy a #2-es is írja, helyenként könnyen kipirosodhat, szőrbenővés alakulhat ki, stb. ami csak zavaró lehet, esetleg valódi problémát fedd el. pl ha valahol más, valódi probléma miatt van kipirosodva a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!