Miért nem lehet ezt megérteni? Most mondjáték h velem van a baj.
5éve kb tiszta pattanás vagyok arcomon kicsit jobb helyzet de vállam, hátam teteje és mellkasom full barna-piros folt ezmiatt. Anyám meg nem hajlandó elvinni bőrgyógyászhoz.. Pár hónapig jártam de akkor is kb csak vitaminokat hagyott adni.. elmentem apámmal 1x akk adott a doki erősebb antibiotikumot mondta is h egyaltalán nem biztos h használni fog de ki kell próbálni ha nem használ ad másikat. Nem használt erre anyám bepattogot h hát nem megmondta, és most az az antibiotikum szétcseszte biztos a hormonháztartásom meg minden szar... És azóta vissza se enged menni mert h "allig van pár" Miért nem lehet felfogni h engem teljesen összetör h így nézek ki? És most mondjátok többi szülők h ti nem vinnétek el a gyereketeket ilyen helyzetbe... (anyagi gondjaink nincsenek szal erre sem lehet fogni h drága neki és sajnálja a pénzt)
Ilyen a bal vállam tájéka pl:
(bocsi magamnak fotóztam háttal lva ezért homályos és szar a kép de a azért szerintem eléggé látszik h mi a bajom...) (kozmetikushoz járok de ez szinte fölös mivel folyamat újratöltődik a faggyú (a barna foltok ilyen sebhely szerűségek amik néhány pattanás ut maradtak))
Jesszus....szegényem.Házi praktikákat próbáltál már?
Neke is hasonló volt a helyzetem még anno.Én mindig mézzel meg sudocremmel kenegettem mert ezek gyulládáscsökkentő hatásúak +a méz fertőtlenít.Kipróbálhatod a szódabikarbóna+citromlevet is ,mert az kifakasztja úgymond a pattanásokat,és valamennyi méreganyag ezáltal távozik
Szerintem nem bőrgyógyászhoz kellene menni, hanem hormonképet kellene nézetni.
Menzeszed rendben van? Mert ha ott nem OK valami, azt talán anyukád komolyan veszi... És lehet összefüggés.
Menj el egyedül! Egyáltalán nem kell elkísérniük. Az meg teljesen normális, hogy nem akarod magadon tovább a pattanásokat, magadnak megoldod és kész. Ha ez probléma lenne anyukádnak, akkor magára vessen, mert nem volt hajlandó segíteni. A házi praktikák meg most mondom, semmit nem fognak érni. Illetve valószínű sok gyógyszert ki fogsz próbálni, mire meg lesz az igazi, de megéri!!!
3 évig szenvedtem hasonlóktól.
#4: Attól hormonális háttere még lehet...
De 16 évesen miért kell szülői kíséret? Ha apukád támogat, a gyógyszert ki tudod váltani...
Vegyél Himalája uborkás szappant és tisztító tonikot. Reggel este használd, illetve egyszer napkozben ha van rá lehetőséged. Heti 1 szolárium is jó.
Kamaszkent nekem is bajos volt a bőröm. A szoli mértékkel önmagában is segít.
Háziorvos ad beutalot laborba és ott megnezik van e belső oka a sok pattanasnak.
Anyádat lehet szimplán hülye, nem akarja hogy begyere a lányoknak, mert addig sem kell osztozni rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!