Miért nem lehet ezt megérteni? Most mondjáték h velem van a baj.
5éve kb tiszta pattanás vagyok arcomon kicsit jobb helyzet de vállam, hátam teteje és mellkasom full barna-piros folt ezmiatt. Anyám meg nem hajlandó elvinni bőrgyógyászhoz.. Pár hónapig jártam de akkor is kb csak vitaminokat hagyott adni.. elmentem apámmal 1x akk adott a doki erősebb antibiotikumot mondta is h egyaltalán nem biztos h használni fog de ki kell próbálni ha nem használ ad másikat. Nem használt erre anyám bepattogot h hát nem megmondta, és most az az antibiotikum szétcseszte biztos a hormonháztartásom meg minden szar... És azóta vissza se enged menni mert h "allig van pár" Miért nem lehet felfogni h engem teljesen összetör h így nézek ki? És most mondjátok többi szülők h ti nem vinnétek el a gyereketeket ilyen helyzetbe... (anyagi gondjaink nincsenek szal erre sem lehet fogni h drága neki és sajnálja a pénzt)
Ilyen a bal vállam tájéka pl:
(bocsi magamnak fotóztam háttal lva ezért homályos és szar a kép de a azért szerintem eléggé látszik h mi a bajom...) (kozmetikushoz járok de ez szinte fölös mivel folyamat újratöltődik a faggyú (a barna foltok ilyen sebhely szerűségek amik néhány pattanás ut maradtak))
"#4: Attól hormonális háttere még lehet..."
Van is, úgy hívják, hogy serdülőkor. Ha felnőttként is marad a probléma, akkor persze érdemes hormonpanelt is nézni.
Szia!
Nekem 1 evvel ez elott,majdnem igy nezett ki a hatam...4 evig nem tudtam megszabadulni a pattanasoktol ... mondanom sem kell hogy mindent kiprobaltam.de semmi kence-fice nem hasznalt.volt amelyik segitett hogy hamarabb elmuljanak,gyogyuljanak a meglevok,de a pattanasok ujra es ujra megjelenesen nem segitett egyik krem sem.En ugy gondolom hogy egyszer belulrol kell kezelned oket...es talan utana kivulrol... Nekem a sok pattanas anno,a sok kave,es a sok rossz minosegu elelmiszertol jott ki,amit magamba tomtem.. a majam nem birt kivalasztani,ezert a borom mint masodlagos kivalaszto szerv lepett kozbe.. azota elhagytam a kavet,es az egeszsegtelen eteleket...minden uditot,szensavas dolgot.. es azota elmultak! onnan tudom hogy biztos hogy legfokeppen kave okozta,hogy ha mai napig iszok belole,2-3 ora es ismet megjelenik 1-2 pattanas a hatamon... en javaslom hogy nagyon de nagyon figyelj oda az etkezesre...ez nem vicc! kenhetunk magukra egy csomo hulyeseget,ha belulrol mergezzuk a szervezetunk...
A cukros üdítők se tesznek jót, tej sem.
Kozmetikus itt kevés szerintem.
Próbáld ki a La Roche Posay termékeit. Drágább,de hatásos! Ha ez sem segít, akkor bőrgyógyász vagy a hormonháztartást kellene megvizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!