Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem lehet ezt megérteni?...

Miért nem lehet ezt megérteni? Most mondjáték h velem van a baj.

Figyelt kérdés

5éve kb tiszta pattanás vagyok arcomon kicsit jobb helyzet de vállam, hátam teteje és mellkasom full barna-piros folt ezmiatt. Anyám meg nem hajlandó elvinni bőrgyógyászhoz.. Pár hónapig jártam de akkor is kb csak vitaminokat hagyott adni.. elmentem apámmal 1x akk adott a doki erősebb antibiotikumot mondta is h egyaltalán nem biztos h használni fog de ki kell próbálni ha nem használ ad másikat. Nem használt erre anyám bepattogot h hát nem megmondta, és most az az antibiotikum szétcseszte biztos a hormonháztartásom meg minden szar... És azóta vissza se enged menni mert h "allig van pár" Miért nem lehet felfogni h engem teljesen összetör h így nézek ki? És most mondjátok többi szülők h ti nem vinnétek el a gyereketeket ilyen helyzetbe... (anyagi gondjaink nincsenek szal erre sem lehet fogni h drága neki és sajnálja a pénzt)

Ilyen a bal vállam tájéka pl:

(bocsi magamnak fotóztam háttal lva ezért homályos és szar a kép de a azért szerintem eléggé látszik h mi a bajom...) (kozmetikushoz járok de ez szinte fölös mivel folyamat újratöltődik a faggyú (a barna foltok ilyen sebhely szerűségek amik néhány pattanás ut maradtak))

[link]

2016. dec. 23. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Menj el egyedül!
2016. dec. 24. 10:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Magát ezt az egészet ellenzi eltok menni egyedül de abból megint rohadt nagy vita és konfliktusok lesznek...
2016. dec. 24. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"#4: Attól hormonális háttere még lehet..."

Van is, úgy hívják, hogy serdülőkor. Ha felnőttként is marad a probléma, akkor persze érdemes hormonpanelt is nézni.

2016. dec. 24. 11:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 1 evvel ez elott,majdnem igy nezett ki a hatam...4 evig nem tudtam megszabadulni a pattanasoktol ... mondanom sem kell hogy mindent kiprobaltam.de semmi kence-fice nem hasznalt.volt amelyik segitett hogy hamarabb elmuljanak,gyogyuljanak a meglevok,de a pattanasok ujra es ujra megjelenesen nem segitett egyik krem sem.En ugy gondolom hogy egyszer belulrol kell kezelned oket...es talan utana kivulrol... Nekem a sok pattanas anno,a sok kave,es a sok rossz minosegu elelmiszertol jott ki,amit magamba tomtem.. a majam nem birt kivalasztani,ezert a borom mint masodlagos kivalaszto szerv lepett kozbe.. azota elhagytam a kavet,es az egeszsegtelen eteleket...minden uditot,szensavas dolgot.. es azota elmultak! onnan tudom hogy biztos hogy legfokeppen kave okozta,hogy ha mai napig iszok belole,2-3 ora es ismet megjelenik 1-2 pattanas a hatamon... en javaslom hogy nagyon de nagyon figyelj oda az etkezesre...ez nem vicc! kenhetunk magukra egy csomo hulyeseget,ha belulrol mergezzuk a szervezetunk...

2016. dec. 24. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Uhhh szegény, sajnállak h ilyen anyukád van. Én a helyedben elmennek egyedül. Szerintem ez a kategória már az, ahol a "házi praktikák" meg mindenféle tonikok nem segítenek, inkább egy bőrgyógyászra kéne bízni az ügyet.
2016. dec. 24. 15:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Mennyi tejet iszol és mennyi pékárut eszel?
2016. dec. 25. 01:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Menj el egyedül, oldd meg a problémádat egyedül. Aztán vagy kiállsz magadért vagy csak szimplán nem mondod el. Lassan amúgy is eljön az ideje az önállósodásnak, nem kell majd mindent anyukád orrára kötni. (Anyáknak üzenem, mivel nem sok más választást ad a gyerekének, magának köszönheti a titkolózást)
2016. dec. 25. 01:15
 18/18 anonim ***** válasza:

A cukros üdítők se tesznek jót, tej sem.

Kozmetikus itt kevés szerintem.

Próbáld ki a La Roche Posay termékeit. Drágább,de hatásos! Ha ez sem segít, akkor bőrgyógyász vagy a hormonháztartást kellene megvizsgáltatni.

2017. jan. 3. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!