Minek egy nőnek tétoválás a testére? Egyre gyakrabban látom és nem tudom megérteni minek egy nőnek
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 00:43
1/13 A kérdező kommentje:
Tetoválás
2016. márc. 26. 00:43
2/13 anonim válasza:
Lehet szimpla testékszer, de jelenthet is valamit. Nincs benne semmi rossz. Mindenki azt csinál a saját testével amit jónak lát.
3/13 anonim válasza:
Mert így érzik magukat jól, és manapság egyre elfogadottabb, szóval miért ne?!
4/13 anonim válasza:
Ha nem tetszenek a tetovált nők az más kérdés. De ebből nem következik, hogy baj van velük :D
6/13 anonim válasza:
Nekem van egy tetoválásom nőként.Én így érzem jól magam, számomra annak a tetoválásnak van jelentősége.És kérlek magyarázd el miben más, mintha egy férfinak lenne.
7/13 anonim válasza:
Arra gondol szerintem, hogy régen csak a prostituáltaknak, és a börtönviselteknek volt főképp.
8/13 anonim válasza:
Miért ne lehetne nőnek is tetoválása? Ennyi erővel azt is megkérdezhetnéd,minek van a férfiaknak,ahogy említették is fentebb...Mindenki azt tesz a saját testével,amit akar. Mellesleg nő vagyok,és nagy valószínűséggel lesz tetoválásom a közeljövőben. Mert olyan dolog kerül rám,amin évekig gondolkoztam,jelent is valamit,egyedi,és szeretném.Pont.
9/13 anonim válasza:
Sose értettem ezeket a "minek?" kérdéseket. Ha nem érted, az a te dolgot, nem kell vele foglalkozni. Neked is biztosan van ezer dolgot amit a másik nem ért, hogy "minek".
Nekem is van tetoválásom és nem azért, mert "valaminek", hanem azért, mert tetszik.
Bár nem értem miért pont a nőkön zavar, de oké...
10/13 anonim válasza:
Én sem értem az ilyen kérdéseket...
Minek egy nőnek tetoválás? Mert neki úgy jó.
Minek egy férfinek tetoválás? Mert neki úgy jó.
Miért hord egy nő férfi ruhát? Mert neki úgy jó.
Miért hord egy férfi női ruhát? Mert neki úgy jó.
Állandóan ilyen kérdéseket látok... kb mindre megfelel ugyanaz a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!