Minek egy nőnek tétoválás a testére? Egyre gyakrabban látom és nem tudom megérteni minek egy nőnek
Miért, egy férfinak minek?
Nekem van 4, de még tervezek. Mindnek van jelentése, egyik sem azért lett, mert "jajj, de cuki, épp tetszik, legyen már"...
Na meg senkinek semmi köze hozzá...
Ebben a tekintetben nincs ok különbséget tenni a nemek között.
Én a tetoválás filozófiáját nem értem meg igazán. Többségében szerintem elég éretlen gondolkodású a tetováltató személy, bár az illető - mivel lényegessé vált számára a tetoválás tárgya és eszméje - pont az ellenkezőjét is hiheti akár. Ugyanakkor értelmetlennek tartom, mert nincs olyan dolog vagy eszme, amit a bőrünkön kellene megmutatnunk. Ezek a szimbólumok, jelképek nem nagyon tartoznak másra, sőt nem is érdekel mást igazán. A legtöbben szerintem meg is bánják hogy tetováltattak, ez csak idő és bölcsesség (meg egyéb) kérdése.
Gondolkodtam én is ezen.
Egyrészt elhitették velük, hogy a tetoválás a "szépség" kategóriába tartozik, mint itt. Pedig még "divat"-ként is vitás.
A másik, hogy mennek a többséggel, hogy azt csinálok a testemmel, amit akarok, úgy rongálom, ahogy akarom, és különben is semmi köze senkinek hozzá.
És sajnos, még különben normálisnak tűnő emberek is reklámozzák azzal hogy közszerepléskor mutogatják, vagy látszik rajtuk. Baj.
Az egyik kedvenc példa az egyik, különben normálisnak látszó együttes, akiknak olyan számaik vannak, hogy " minden úgy jó, ahogy van", meg " minden jól van kitalálva" ezen a világon, erre jusztis feketére van tetoválva a karjuk. Hát, köszönöm , ennyi elég a hitelességükről.
Szerintem a tetoválások már olyan szintűek, hogy kiírom magamra, amit képtelen vagyok szavakkal kifejezni. Nem is akarok beszélni róla, de NESZE NEKTEK. Akár kiváncsi rá mindenki más, akár nem, látnia kell.
Mint amikor az autókra címkéket ragasztanak, hogy mittudomén, hány gyerek ül az autóban meg hány kutya, kinek drukkol a vezető, vagy ilyesmi.
Lehet, hogy igazából a tetoválások segélykérések, hogy figyeljetek rám, kérdezzetek tőlem, mondanivalóm van nektek, emberek, még ki is írom magamra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!