Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a barátnőtök gyakrabban vágyik a szexre, mint ti, akkor hajlandóak vagytok kompromisszumot kötni? Pl. Minél kevesebbszer visszautasítani, vagy többször kezdeményezni?
Heti 2 meg elmegy
Megbeszelnem vele es valahogy kozos nevezore hoznam magunkat hogy ossze lehessen adni
Igazából nagyjából ez az ideális, de ha többet akar, akkor simán benne vagyok, csak mondja vagy tudjam, hogy komolyan szeretné :)
Engem a barátnőm sokszor húzott és aztán a végére nem lett belőle semmi, emiatt amikor komolyan akarta már akkor sem vettem komolyan és lettek belőle gondok. Szóval ha rólam van szó akkor bármikor :) Max ha fáradtabb vagyok akkor nem vagyok olyan aktív, de ha úgy is jó akkor az még ugyanúgy jól esik.
Olyan még nem volt,hogy gyakrabban akarta volna.
Nem elírás?Heti 2-3 is kevés,de 2 hetente??
Soha nem utasítanám vissza.
A kérdésből ítélve az idősebb korosztályhoz tartozhatsz, bár lehet, hogy tévedek.
A férfierő és a kedv is növelhető egyszerű táplálkozás változtatással. Kakaó, csoki, fehérje dús ételek növelik egy férfi szexuális étvágyát, így nem kell kompromisszumot kötni, Te magad is kívánni fogod sűrűbben. Persze lehet más is az ok, pl amikor a megváltozott külső, illat vagy más egyéb miatt nem kívánja az ember olyan sűrűn, ilyenkor meg kell beszélni a problémát, különben csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!