Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elnetek egyutt egy olyan...

Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett

Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/131 anonim ***** válasza:
56%

Végül is nem is vagy kíváncsi a mi véleményünkre!

Sajnos, mi mind egy követ fújunk, ez nem tetszik neked!

2020. szept. 4. 11:44
 42/131 anonim ***** válasza:
Csók a család! Pá! :D
2020. szept. 4. 11:44
 43/131 A kérdező kommentje:
Miutan elhordtatok minden trollnak mikozben segitseget kértem volna igy mar nem. Köszönöm
2020. szept. 4. 11:45
 44/131 A kérdező kommentje:
Kivancsi lennek ebben a helyzetben ti mit csinalnatok, de ezt kb egy ember irta le
2020. szept. 4. 11:46
 45/131 anonim ***** válasza:
😋😓😋✋🤗🤭
2020. szept. 4. 11:47
 46/131 A kérdező kommentje:
De most komolyan kérdezem. Ti nem tudnatok egyutt élni vele?
2020. szept. 4. 11:55
 47/131 anonim ***** válasza:
NEM!!!!!!!
2020. szept. 4. 11:57
 48/131 anonim ***** válasza:
Amúgy mi lesz az ebéd?
2020. szept. 4. 11:57
 49/131 anonim ***** válasza:
100%

Egy ember?

Egy őskövület!

Egyébként segíteni akartunk, de te nem hagytad, csak a magadét hajtod.

Minek írsz ki kérdést, ha fontolóra sem veszed a teljesen egyöntetű válaszokat?? Élj csak boldogan kis családoddal szeretetben, békességben - megalázva, megcsalatva -, amíg nem kerülsz az utcára.

Láttál szerződést arról, hogy nektek veszi a házat? Csak neki van pénze, neki lesz háza, neked semmi.

2020. szept. 4. 12:09
 50/131 anonim ***** válasza:

Akkor itt egy válasz szigorúan a kérdésre szoritkozva:

Soha nem tudnék együtt élni vele, mert tartom magam annyira értékes embernek, hogy találok olyat aki engem szeret és tisztel. Nálam SEM a szeretetbe SEM a tiszteletbe nem fér bele az, ha akar 1x!!! Is lefekszik másik nővel.

Soha nem tartatnám el magam senkivel, mert tudni akarom, hogy egy válás/szakítás esetén a gyereknek megtudom adni a szükséges anyagi és érzelmi biztonságot.

A házat úgy intéztem volna, hogy mindenféleképpen a fele törlesztőt én fizettem volna méghozzá úgy, hogy ezt később bizonyítani is tudjam, ha odakerül a sor, enne minden felújítást is beleértve. Ha együtt maradunk örökre sem vesztek vele, de ha szetmegyunk ott a biztosíték, hogy nem leszek ki semmizve.

2020. szept. 4. 12:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!