Elnetek egyutt egy olyan ferfival, aki évek óta csal benneteket? Mert bár nagyon szeretem, de folyamatosan csal, utolag mindig kiderul, hogy hazudik. Van egy kozos gyerekünk, en nem dolgozok a parom az aki rengeteget dolgozik engem nem engedett
Végül is nem is vagy kíváncsi a mi véleményünkre!
Sajnos, mi mind egy követ fújunk, ez nem tetszik neked!
Egy ember?
Egy őskövület!
Egyébként segíteni akartunk, de te nem hagytad, csak a magadét hajtod.
Minek írsz ki kérdést, ha fontolóra sem veszed a teljesen egyöntetű válaszokat?? Élj csak boldogan kis családoddal szeretetben, békességben - megalázva, megcsalatva -, amíg nem kerülsz az utcára.
Láttál szerződést arról, hogy nektek veszi a házat? Csak neki van pénze, neki lesz háza, neked semmi.
Akkor itt egy válasz szigorúan a kérdésre szoritkozva:
Soha nem tudnék együtt élni vele, mert tartom magam annyira értékes embernek, hogy találok olyat aki engem szeret és tisztel. Nálam SEM a szeretetbe SEM a tiszteletbe nem fér bele az, ha akar 1x!!! Is lefekszik másik nővel.
Soha nem tartatnám el magam senkivel, mert tudni akarom, hogy egy válás/szakítás esetén a gyereknek megtudom adni a szükséges anyagi és érzelmi biztonságot.
A házat úgy intéztem volna, hogy mindenféleképpen a fele törlesztőt én fizettem volna méghozzá úgy, hogy ezt később bizonyítani is tudjam, ha odakerül a sor, enne minden felújítást is beleértve. Ha együtt maradunk örökre sem vesztek vele, de ha szetmegyunk ott a biztosíték, hogy nem leszek ki semmizve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!