Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bokacsizma körbe a lábamon...

Bokacsizma körbe a lábamon megnyomta, de nem horzsolta le a bőrt teljesen, és nem gyógyul?

Figyelt kérdés

Kb egy hete történt, új bőr bokacsizma, tiszta puha. Mindkét lábamon körbe "bőrkeményedés" van, kicsit vastagabbnak látszik, nincs a tetején van. Sosem tapasztaltam még ilyet, nem volt szoros a csizma szára, de éreztem, hogy néha, lépésenként fáj.

Mivel tüntethetném el? Nem var, nem seb, nem gyógyul, nem múlik. Olyan, mintha bőrkeményedés lenne a bokáimon körbe, vagy kicsit púposabb ekcéma, ki van száradva és kicsit érdes. Rengeteget áztattam most és nem "puhult meg".

Tapasztalt már valaki ilyet? Soha nem volt ilyen problémám korábban és kicsit kezdek megijedni, hogy nem gyógyul, talán valami komoly bajom lehet.. ?

ma 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a háziorvosodnak. Nem a te lábadra való. Ne vedd fel többet.
ma 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!