Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem érzem kényelmesnek a...

Nem érzem kényelmesnek a csizmákat, bokacsizmákat nőként, te is így vagy vele?

Figyelt kérdés
Mert a nyári szandálszezont leszámítva egész télen, ősszel, tavasszal vékonyabb vagy vastagabb sportcipőkben, steakerekben vagyok. De ahogy látom mások is hasonlóan öltözködnek évek óta, mert egyáltalán nem stílusa sok embernek az ilyen gyorsan szétesős deichmanos, ccc-s csizmák.

ma 08:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a téli lábbeliket, van bakancsom, bokacsizmám, hosszú szárú csizmám, mind kényelmes, de tény, hogy sosem veszek deichmannban és ccc-ben semmit, mert gagyi, rossz minőség.
ma 09:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen pl akart lenni, de igen nagyon gagyik...
ma 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szintúgy. Régen annak éreztem. Ma már nem. De benne van az is hogy kezelve lett a lúdtalpam. Kiabál a lábam egy megfelelő kialakitású, minőségi cipőért.

3 éve ugyanazt a sárga bakancsot hordom télen.

Ha valami eseményre nem fér bele arra van egy kisebb sarkú fekete bokacsizmám

ma 11:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Timberland stílusú?
ma 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Az nem tudom mit jelent de ehhez nagyon hasonlo

[link]

ma 11:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem elég sokáig bírják a sportcipőim, úgyhogy gyakran nem kell vennem, bár abból is a minőségre megyek rá. Nem a gagyit veszem
ma 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!