Edző és biciklis nadrág bugyi nélkül viselve gáz?
Figyelt kérdés
Kényelmesebb így benne lenni, mozogni. Jobb hogy teljesen rám simul, ha tanga van rajtam néhány mozdulatnál “elmozdul” begyűrődik picit. Más is viseli bugyi nélkül ezeket?ma 16:18
1/5 anonim válasza:
Nem az,ha jól erzed magad úgy.Én csupaszon szeretek tornázni.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem is egészséges alá bugyit hordani sportoláskor. Otthon persze más a helyzet, ott szoktam hordani bugyit, mondjuk nem tangát, mert az otthonra nekem kényelmetlen.
4/5 A kérdező kommentje:
Otthon is ilyen leggingsekben vagyok mint edzésen és itthon se szoktam.
Utána megy a mosásba természetesen.
ma 16:47
5/5 anonim válasza:
A nők nagy részének (például nekem is) szivárog ez-az napközben. Ha bugyi nélkül felvenném folyton azon stresszelnék van-e valami folt. Rögtön meglátszik minden azon a nagyon vékony anyagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!