Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Edző és biciklis nadrág bugyi...

Edző és biciklis nadrág bugyi nélkül viselve gáz?

Figyelt kérdés
Kényelmesebb így benne lenni, mozogni. Jobb hogy teljesen rám simul, ha tanga van rajtam néhány mozdulatnál “elmozdul” begyűrődik picit. Más is viseli bugyi nélkül ezeket?

febr. 7. 16:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Valóban nem ajánlott sportoláshoz bugyit hordani sok szempontból. Dörzsöl és kevésbé szellőzik ami hosszútávon rossz. Napi szinten intenzíven sportolóknak nem ajánlják. Egy túra vagy kocogás persze más téma. Ha van folyás, akkor persze alap hogy kell hordani de ez nem mindenkire igaz, illetve nem biztos hogy a hónap minden napján.
febr. 8. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is bugyi nélkül hordom őket.. mert úgy kényelmesebb.N
febr. 9. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

nyáron én is biciklis gatyában szoktam lenni a suliban

soha nem veszek fel alá bugyit

sokkal jobb így

meg szeretem ha hozzáér a micusomhoz

16l

febr. 11. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
én se veszek alá bugyit :) csak ha menstruálok
febr. 14. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha sport miatt hordod, nem divatból mindennapi viseletként, akkor nem kell alá tanga. Biciklisből a párnázás is anatómiailag úgy van kialakítva, hogy ha ott van még egy réteg ruha, az inkább csak hátrány.

A higiéniáról meg annyit, hogy alap, hogy egy hordás után ezek a darabok is mennek a mosásba. Még egyszer nyilván nem fogom felvenni.

febr. 16. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Egy vékony pántos tanga nem árt alá szerintem.
febr. 19. 20:59
 17/17 anonim válasza:
100%
Én is jobban szeretem bugyi nélkül hordani
febr. 23. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!