Medinac gyógyszer kinek mennyire vált be?
Figyelt kérdés
A hugom nagyon durvan pattanasos volt mindenhol es felirtak neki a medinacot azota teljesen eltunt neki es nagyon szep arcbore lett. Nekem is lassan 3 eve folyamatosan jonnek ki pattanasok, de nem durvák és nem az egész arcomon inkabb csak az allam kornyeken. Egyszerre mindig van kb 5 pattanásom az állam kornyeken es ha azok eltunnek akkor jonnek ujak. Most irtak fel nekem a medinacot es lassan kezdem is szedni. Van valakinek tapasztalata a medinaccal akinek nem volt olyan veszesen sok pattanasa csak olyan mint nekem? Elvileg eloszor ha elkezdem szedni kijonnek jobban a pattanasok es csak aztan tunnek el teljesen. Nektek mennyivel lett rosszabb az arcotok es milyen tapasztalaitok vannak?tegnapelőtt 18:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!