Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
 831/909 anonim ***** válasza:
0%

Én meg kórházban dolgozó ismerősöktől hallottam, amit főleg 2021 folyamán.

A nyári omikron hullám alatt meg sorra dőltek ki a futók a futós csoportból és sokaknak kellett kihagyni 2-3 hónapot szívizomgyulladás miatt.

Legalább azt ígérd meg, hogy nem sportolsz egy ideig, ha elkapod az omikront! (Bár gondolom nem sportolsz egyébként se)

2022. szept. 24. 15:05
 832/909 anonim ***** válasza:
75%

#829! Te menthetetlen vagy. Szerintem ha már mindenki elfelejti, hogy valaha is volt covid, te még mindig itt fogsz rettegni.

Mindent készpénznek veszel, ami bárkinek is volt covidtól, de az oltásról semmit🤦🏽‍♀️ Elárulom, 3 embert tudok, akinek szívizomgyulladása lett az OLTÁSTÓL, abból egyet személyesen is ismerek, kórházba is került vele. Ő mondjuk attól fuldoklott...

Én minden nátha után fél évig köhögök, írtam már neked erről. Nincs oltásom, nem is lesz. Covidom volt, egyet se köhintettem alatta se, nemhogy utána. 2 nap lázam volt, meg 1 éjszaka ízületi fájdalom. Nem úgy volt, hogy oltatlanul 2x bele kellett volna halnom?

A sportolásról annyit, hogy a nagyrabecsült szakértőid se ajánlanak 2 hónap kihagyást. Én 3 héttel a covid után mentem, mert amúgy is műtét után voltam, szóval így coviddal megspékelve kivártam a műtéti kontollt.(Covid nélkül 1héttel hamarabb mentem volna.)Mellesleg valószínűleg pont a 100x oltott egészségügyisektől kaptam el, mert a betegek PCR teszteltek voltak, a dolgozók meg covidosok😉

Köszönöm szépen, sporttal együtt is tök jól vagyok, de 1x tuti meg fogok halni, akkor ráfoghatod a covidomra, hogy megnyugodjál.

Ja, igen, mindig elfelejtem, durva fáradtság is volt, a fertőzés után kb.még 2 hétig. Utáltam, de nem hagytam el magam, mindent csináltam, éltem tovább az életem, és láss csodát, elmúlt. Semmi nem tart örökké 🤷🏼‍♀️

2022. szept. 24. 15:05
 833/909 anonim ***** válasza:

Az én belgyógyászom azt mondta nekem februárban, hogy a tünetek emgszűnését követően hat hétig 110 a max pulzus. Szinte kiabált, úgy nyomatékosította. Privátban azok orvosnevet is, de a Medicovernél dolgozik, ide szerintem ennyit is kiírhatok.

Most nem keresgélem ki neked, de a Plandurance-nál nemigen engednek futni COVID után, vérteszt kell, ha hamarabb vissza akarsz menni. Ki is kellett hagynia valakinek több hónapot!!

Az itteniek közül rengetegen betegek voltak a nyári omikron hullámban:

[link]

Oldalakon keresztül írták, hogy heteket kell kihagyni.

Amúgy nálam másfél hónap ki....tt kemény "megfázás" volt.

Ennyit arról, hogy pár napos.

Ha valakit műtenek, az 2 hónapig örül, ha életben marad, általában dolgozni se szoktak tudni addig!!!

Aranyérrel 50 feletti ismerősömet műtötték, nőgyógyászati gonddal 30 felettit. 2 hónapig alig éltek!!

Ennyit arról, amit írsz.

2022. szept. 24. 15:13
 834/909 anonim ***** válasza:
75%
Ja csak a közvetlen mikrokornyezetunkben vannak vagy 50-en e. ügyisek, akiket ha megkerdezne ez a szappanoperazo a kérdésről, akkor kB epet hányva fejtenek ki a nem laposfoldes, hanem a valódi szakmai véleményuket ezekről a szarokrol. Haziorvost, belgyógyászt, aneszteziológust, fogorvost, mikrobiologust, mentotisztet, klinikai kémikust, kutatoorvost, orvosjogaszt nem egy ilyet ismerek. Páran ülnek ám most börtönben azért, amiért hagyták összevissza papiroztatni a dolgozókat, hogy menjenek egyáltalán az osztalyok:D Értjük. Csak annyira voltak az eü-s dolgozok oltásimadok, hogy a börtönt vagy a megélhetésuket kockaztattak tömegesen amiatt, hogy ne kelljen megkapniuk azt a szart. Miről beszél ez :D
2022. szept. 24. 15:18
 835/909 anonim ***** válasza:
80%

"És abban nincsenek benne azok, akik ellenzik, de élethelyzetük miatt nem mertek felmondási"

Na ők gyűlölik a legjobban. Érthető módon.

2022. szept. 24. 15:21
 836/909 anonim ***** válasza:
22%

Jó, értem.

Egy delta vagy egy brit mutáns esetén hogyan oldották volna meg az általatok ismert "orvosok", hogy megmentsék 20-as, 30-as emberek életét? Soroljam, hány halottat ismerek? Oltás óta jóval kevesebbet.

Hogyan oldották volna meg?

Amúgy ti tényleg hisztek abban, hogy 8 milliárd embert át tudtak vágni?

2022. szept. 24. 15:40
 837/909 anonim ***** válasza:
76%

#833! Nekem meg tudod, mit mondott az orvosom, amikor felhívtam a covidommal? 1 hét múlva telefonáljon, hogy tudjam regisztrálni a gyógyult státuszát. Ezen kívül SEMMIT. Még annyit se, hogy jobbulást (mondjuk nem voltam rosszul, de ő azt nem tudhatta.) Nem mondhatni, hogy pánikolt volna, hogy a kórházat fogom terhelni a fuldoklásommal😂 Ennyire veszik komolyan.

Ja, értem, te azt is jobban tudod, hogy NEKEM milyen műtétem volt. Bocs, hogy abba se haltam bele. (Amúgy kisműtét, 4 hétig kell kerülni utána a fizikai terhelést, nem mintha közöd lenne hozzá.)

Tudjuk, neked minden betegség sokkal durvább, mint nekünk közönséges földi halandóknak, de hagy ne kérjek már elnézést, hogy én nem vagyok hipochonder és nem csesztem el az immunrendszerem.

2022. szept. 24. 16:17
 838/909 anonim ***** válasza:

De legalább a sporttal vigyázni kell az omikron után, minden felelős vigyáz is.

Ha csak 4 hétig kellett feküdnöd a műtét után, örülj neki...

2022. szept. 24. 17:09
 839/909 anonim ***** válasza:
81%

"Hát engem olyan ember ne vizsgáljon, ne kezeljen, aki oltásellenes, mindegy, milyen oltásról van szó."

Már megint egy izomból mellebeszelo fogyatékos akar nála értelmesebb, és nem mellesleg jóval magasabb és szakmába jobban vágó vegzettseggel rendelkezőket kioktatni a DEBIL, TENYERBEMASZO hülyeségevel. Milyen oltásellenes? Ki az oltásellenes? Elmondanam, hogy a kotelezokon kívül pluszban fevlett oltasaim száma jóval 10 fölott van, és további oltások felvételét is tervezem munkahelyi kitettseg miatt. Ki az oltásellenes? A nukleinsav alapú formedvenyek elutasítását osszemosni az oltásellenesseggel egy gagyi primitív debil mellébeszélés, jellemzi az értelmi és erkölcsi színvonaladat is te nyomorult kreten.

2022. szept. 24. 17:44
 840/909 anonim ***** válasza:
0%

Szóval MINDENKI FOGYATÉKOS aki nem oltás ellenes!??????

Kb ezt toljáktok!

2022. szept. 24. 18:31
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!