Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
801
Már csak neked kellene értelmes hozzászólást írnod a témában.
799
Hallanál engem főleg reggel illetve evés után. :/
Amúgy a krónikus felsőlégúti tüneteknek van egy ilyen veszélye, én nem egyszer észre se vettem a nátha elején, hogy beteg vagyok. Így szuperül terjeszthető a covid is. Persze az omikronnál ez is kevésbé problémás.
Én már nagyon sajnálom szegény oltottakat mióta az is kiderült az mrns tényleg beépül az emberi DNS-be, ez nagyon tragikus. És ezt örökítik is az utódaikra. Az oltásgyártóktól kezdettől bizonyítékot kértek a szkeptikusok nem adtak, csak szimplán állították, hogy áá ez szimplán nem lehetséges. De hol a bizonyíték? Az nincs. Hát most már van, peer reviewed tanulmány!
804, egy blog mióta megbízható információ?
Mégegyszer, SEMMI NEM ÉPÜL BE A DNS-BE.
de ha mégis beépülne, cserébe ellenállóbb leszel bizonyos betegség ellen, akkor hol a baj?
Háromszor oltottak, és SEMMI BAJOM. vili vagy ilyet még nem is hallottál? Igaz, a háromból csak egy volt mRNS oltás (2 Astra vektor, egy Moderna, mRNS)
"Mégegyszer, SEMMI NEM ÉPÜL BE A DNS-BE."
Ki mondja ezt? Te, meg a szar a gatyádban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!