Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.2022. jan. 8. 05:56
811/909 anonim válasza:
Na látjuk, hogy nem tudod bizonyítani.
812/909 anonim válasza:
A laposföldes böfögést ki írta és kinek? Vannak gyökerek, mint a 8 általánosozó kérdező is, akik azt hiszik, hogy elég, ha érvek helyett laposföldeznek meg háttérhatalomhívőznek, és akkor el van intézve minden. Én viszont konkrétumokra kérdeztem rá, amire azóta sem jött semmi válasz :D Pedig amúgy meggyőzhető vagyok! Tehát várom az érveket arra vonatkozóan, hogy miért ne épülhetnének be nukleinasav alapú vakcinákból szekvenciák a humán genomba, és ha mégis, akkor miert is alusipkás dolog efelett aggodalmaskodni...na gyerünk! Érveket, konkrétumokat. Várom.
813/909 anonim válasza:
Oké beépül tudjuk.
És aki nem is mrns oltást kapott? Annak mi épül be?
814/909 anonim válasza:
Ja, mostmár az van, hogy nem gond, ha beépül, hiszen megannyi szar beépül a genomba? Mert múltkor még azzal jöttek a balfaszok, hogy mrnsből nem lesz DNS, nyolcosztályos biosz tananyag :D 50-es években már túlhaladott dedós bioszos ismereteiteket lobogtattátok, mint hú de felvilágosult érveket :D Melyik oltásról beszélsz, ami nem mrns oltás? Ezt szántad lefegyverző érvnek? :D Mert ebből a szempontból az adenovírus alapú szarok még aggályosabbak.
815/909 anonim válasza:
Itt még mindig itt vannak azok, akik szerint többszázezer szakértőt és 8 milliárd embert átvertek? 😅
Képzeljétek, én nemsokára beadatom az omikron elleni oltást is, mert nem akarok szívkárosodást és egyebeket.
816/909 anonim válasza:
Szakértőket? Kikre gondolsz? Feketeerdő tortára, meg a többi félkegyelműre, akik szakmaiatlan hülyeségeket pofáztak a tv-ben meg a sajtóban megállás nélkül? (Lecsurgattam magamnak 4 oltás után egy antitest terápiát(!!!!!!) MEGELŐZÉSKÉPPEN, és társaira?, meg: Nem az a lényeg, mit okoz az oltás 3 év múlva, hanem az, hogy legyen mindenki beoltva és társai) Többszázezer szakértőt valóban nem lehet átverni te csíra. Akiket a tvben láttál, NEM szakértői minőségben voltak ott, mert onnan kiírták magukat ezekkel a megynilvánulásokkal. Aki nem a szakmai irányelveket követve és a természettudományos ismeretekre alapozva nyilatkozik, az nem szakértő. Én veled ellentétben szakértő vagyok, és engem pl nem tudtak átbaszni, ahogy sok kollégámat sem, és szakértők tömegeit sem. Ha azt képzeled, hogy az egészségügyben dolgozó HŐSÖK tapsviharral és díszsorfalat állva üdvözölték az oltást és egységfrontban rohantak szúratni, akkor tévedsz. Méghozzá hatalmasat. Erről ennyit. Adasd be magadnak, magánügy, amíg négy fal közt csinálod, és az epidemológiáról, immunológiáról és molekuláris biológiáról alkotott zavaros tévképzeteidet pedig nem erőszakolod rá egy komplett társadalomra.
817/909 anonim válasza:
818/909 anonim válasza:
815. Ne adasd be kérlek!!! Addig jár a korsó a kútra....Nagyon sokan bánják életük legrosszabb döntését. Van olyan akinek csak a 3. ütött be, azt hitte az első kettő miatt minden csak konteó, már nem hiszi többé de már késő! :(((
819/909 anonim válasza:
"és az epidemológiáról, immunológiáról és molekuláris biológiáról alkotott"
Ezekről maximum az amerikai és a nyugati-európai szakértőknek van fogalmuk, neked láthatóan nem.
De kapd csak el, és ha nincs annyi eszed, hogy 2 hónapig nem sportolsz, akkor halj bele a hirtelen szívleállásba...
820/909 anonim válasza:
Azok milyenek? :DD konkretizald, hadd röhögjek meg rajtad egy kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!