Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
 861/909 anonim ***** válasza:
82%

MIt szóltok a most kirobbant botrányhoz a pécsi egyetem fejesei egy sem oltatott, hanem lepapírozták egymásnak de kötelezték rá a hallgatókat, kollégákat.

[link]

Az orvosok a tisztánlátásért sajtótájékoztatón szerette volna az ügyet nyilvánossá tenni de a sajtót jééé ez nem érdekelte. Link a sajtótájékoztatóhoz a hozzászólásokban.

Na pontosan ugyanígy fogalmunk sem lehet az általános vélekedésről az egészségügyben, vagy az oltáskárosodásról amit ott látnak, mert ezt egyszerűen elhallgatják, cenzúrázzák a médiumok. Miért? Mert a kísérleti génoltások erőltetésében maguk is tevőlegesen részt vettek, tehát az oltáskárosultak ügyében a média is felelős!!

2022. szept. 25. 16:58
 862/909 anonim ***** válasza:
100%

#859! Tévedés, nem sértést kaptál, hanem ötödszörre is megpróbáltam elmagyarázni, hogy mire írtam, hogy nyugalmi pulzussal mentem aludni, mert az első négynél nem értetted, és tovább értetlenkedtél. Már előtte is írtam, ha nem érted, engedd el, nem olyan fontos, csak nem voltál hajlandó.

Akkor ez is tisztázódott, bocs, hogy nem tudom előre, hogy mindent idéznem kell, mert nem veszed észre, hogy elgépelted. Nekem ezt tudnom kéne?

De, amit csinálsz, az hiszti. Nem azzal van gond, hogy te valamit elfogadsz, hanem hogy folyamatosan mást csesztetsz, aki nem. Mindenkinek jogában van eldönteni, mit fogad el és mit nem. Ahogy neked, úgy nekem is.

Bárkinek a szemébe merem mondani, hogy hipochonder, ha az. De attól nem lesz az senki, ha van egy szívizomgyulladása, ami miatt ideiglenesen nem sportol. Ez az általad említett futó. Nem ismerem, ez alapján még nem lesz hipochonder, miért mondanám?

#861! A vitapartneremen kívül szerintem senki nem gondolhatta, hogy az orvosok mind beadatták maguknak. Ne vicceljünk már. A pécsi eseten kívül még jópár ezer lehet, csak nem derült ki. Miből áll aláírni egymásnak, hogy beadta, aztán viszlát? Eleve ezért kellett több ápolónak kiesni a rendszerből, mint orvosnak, mert más a kapcsolatrendszerük.

2022. szept. 25. 17:27
 863/909 anonim ***** válasza:
28%

"Tévedés, nem sértést kaptál, hanem ötödszörre is megpróbáltam elmagyarázni, hogy mire írtam, hogy nyugalmi pulzussal mentem aludni, mert az első négynél nem értetted, és tovább értetlenkedtél. Már előtte is írtam, ha nem érted, engedd el, nem olyan fontos, csak nem voltál hajlandó."

Továbbra se értem, mit akarsz ezzel, de nem is érdekel.

Amúgy pont azt nevezik nyugalmi pulzusnak, ami fekvéskor van.

De én sohasem a pulzusomat figyelgetem, ha idegességről van szó.

Te is okosórafüggő vagy, vagy mi? :D

"De, amit csinálsz, az hiszti. Nem azzal van gond, hogy te valamit elfogadsz, hanem hogy folyamatosan mást csesztetsz, aki nem. Mindenkinek jogában van eldönteni, mit fogad el és mit nem. Ahogy neked, úgy nekem is."

Te totálisan ugyanezt csinálod, csak fordítva.

"Bárkinek a szemébe merem mondani, hogy hipochonder, ha az. De attól nem lesz az senki, ha van egy szívizomgyulladása, ami miatt ideiglenesen nem sportol. Ez az általad említett futó. Nem ismerem, ez alapján még nem lesz hipochonder, miért mondanám?"

Csak amíg a többség COVID nélkül leélne egy életet szívizomgyulladás nélkül, addig a COVID után 50%-nak az van. (Oltás után meg bőven 1% alatt és kevésbé súlyos.)

Engem például zavar, hogy hamarosan minimum 1 hónapot ki kell hagynom a futásban, de 50% eséllyel 2-3-at is, mialatt izgulhatok, hogy mennyire lesz tartós a szívkárosodás, főleg, hogy van már szívrendellenességem.

Majd akkor nevezem veszélytelennek a COVID-ot, ha nem lesznek ilyen szövődményei.

És nem hisztikézek se a savcsökkentő, se az asztmagyógyszer, se az influenzaoltás, se a COVID elleni oltás, se a BCG oltás miatt.

Összeesküvés-elméletek pedig mindigis voltak. De tudod mit? Ha a VILÁG azt szajkózza majd, hogy eltolták a COVID-vakcinákat és nem 0 lesz az oltott ismerőseim száma, akiknek bajuk lett a szuri miatt, akkor talán hisztikézni fogok én is. Addig nem.

Egyébként igazi kihaénnem jellem lehetsz.

Jó minőségű a spanyolviasz, amit kitojtál?

2022. szept. 25. 17:39
 864/909 anonim ***** válasza:
100%

#863! Megint nem figyeltél. Már írtam, hogy nem tudom megmérni a pulzusom, mert nincs mivel. Sose mértem. Szerinted akkor okosóra függő vagyok?😉

"Te totálisan ugyanezt csinálod, csak fordítva." Nagyon nem. Mondtam én neked, hogy meg fogsz dögleni az oltásaidtól? Na ugye. Te a covidom előtt mást se szajkóztál, csak hogy esélyem sincs, mert nincs oltásom. Most, hogy kutya bajom, szívbajokat képzelsz, mert el merek menni tök egészségesen sportolni. Mi lesz a következő? Fütyim nő?

Olyan f@szságokat írsz, hogy a covidosok 50%-nak szívizomgyulladása lesz. Milyen alapon próbálsz te normális embereket riogatni? Azt állítod Mo.-na ma 3millió szívizomgyulladásos ember van? Mert 6millióan már tuti átestek rajta. Honnan veszed? Megszámoltad őket? Ha komolyan vennék a pánikkeltést, te már rég börtönben csücsülnél.

"Oltás után meg bőven 1%alatti és kevésbé súlyos." Hát, igen, a kamu statisztikák szerint lehet. Én, mint írtam, 3 ilyet ismerek, abból 0 került be a statisztikákba. Erről ennyit. De mondom, nem kell elhinned, tőlem te azt csinálsz, amit akarsz, rohadtul nem érdekel, de kamu számokkal ne dobálozzunk már, jó?

Miért baj, hogy izgulhatsz? Nem az a hobbid? Senkinek nem kötelező izgulni. Én csak izgulás nélkül kihagytam, amennyit kell, és ennyi. Te is csinálhatod izgulás nélkül.

"Van már szívrendellenességem." Neked mid nincs?😂 Komolyan, neked direkt jó ez az oltás. Mostantól legalább nem lesznek újabb képzelt betegségeid. Nehogy meggyanúsítsanak, hogy az oltástól van, inkább nem találsz ki semmit.

UI.: Miért kéne már 1hónapot kihagynod? A covidod hosszú hónapokkal ezelőtt volt. Azóta képzeltél magadnak újat?🤔

2022. szept. 25. 18:20
 865/909 anonim ***** válasza:
48%

"Nagyon nem. Mondtam én neked, hogy meg fogsz dögleni az oltásaidtól? Na ugye."

Lényegében DE.

"Te a covidom előtt mást se szajkóztál, csak hogy esélyem sincs, mert nincs oltásom. Most, hogy kutya bajom, szívbajokat képzelsz, mert el merek menni tök egészségesen sportolni. Mi lesz a következő? Fütyim nő?"

Amikor vitatkoztunk, akkor még NEM AZ OMIKRON FERTŐZÖTT, hanem a delta. Amiben majdnem meghalt a várandós volt osztálytársam.

A delta jóval veszélyesebb volt az omikronnál.

Barátaim elkapták, fulladtak hetekig, az asztmás férj pláne, de a feleséget is megrángatta a betegség.

"Olyan f@szságokat írsz, hogy a covidosok 50%-nak szívizomgyulladása lesz. Milyen alapon próbálsz te normális embereket riogatni?"

Ahol edzek, ott kötelező a soksoksok hét kihagyás, vagy pedig vérvizsgálat, gondolom troponinra. K...a nagy a szívkárosodásosok aránya.

"Azt állítod Mo.-na ma 3millió szívizomgyulladásos ember van? Mert 6millióan már tuti átestek rajta. Honnan veszed? Megszámoltad őket? Ha komolyan vennék a pánikkeltést, te már rég börtönben csücsülnél."

Ideális esetben elmúlik a szívizomgyulladás.

De akik az elmúlt 2-3 hónapban voltak omikronosok, azoknak a felének most van.

"Hát, igen, a kamu statisztikák szerint lehet. Én, mint írtam, 3 ilyet ismerek, abból 0 került be a statisztikákba. Erről ennyit. De mondom, nem kell elhinned, tőlem te azt csinálsz, amit akarsz, rohadtul nem érdekel, de kamu számokkal ne dobálozzunk már, jó?"

Fura, ha tényleg ismersz hármat. Tényleg szívizomgyulladásuk volt és tényleg súlyos?

"Miért baj, hogy izgulhatsz? Nem az a hobbid? Senkinek nem kötelező izgulni. Én csak izgulás nélkül kihagytam, amennyit kell, és ennyi. Te is csinálhatod izgulás nélkül."

Sajnos az én egészségi állapotomban gyógyszer a sport és nem hat meg, ha évente ki kell hagyni hónapokat. Csak emiatt. Mert más miatt meg szintén ki kell hagyni.

"Neked mid nincs?😂 Komolyan, neked direkt jó ez az oltás. Mostantól legalább nem lesznek újabb képzelt betegségeid. Nehogy meggyanúsítsanak, hogy az oltástól van, inkább nem találsz ki semmit."

Már eddig is sejtettem, hogy az autoimmun betegséged kamu, mert tudom, hogy azokra folyamatosan immunszuppresszánst kell szedni és a féléves köhögésed is kamu, mert aki normális, az orvoshoz megy 1 hónapon túli köhögéssel és kezelteti, ha autoimmun beteg, akkor pláne.

Biztosan magadból indulsz ki, amikor vadidegeneket meghazudtolsz a mindennapi rosszullétüket illetően. Mert te is kitaláltad az autoimmun betegségedet, hogy az oltás ellen érvelhess.

"UI.: Miért kéne már 1hónapot kihagynod? A covidod hosszú hónapokkal ezelőtt volt. Azóta képzeltél magadnak újat?🤔"

Pont azért, mert hamarosan újra elkapom. Gyorsan mutálódik, rövid ideig tart a védettség és nagyon fertőző az omikron.

Te is elkapod párhavonta, mindenki elkapja. Munkatársam most volt harmadszorra COVID-os, másodszorra akkor, amikor én.

2022. szept. 25. 18:41
 866/909 anonim ***** válasza:
91%

#865! Nem, nem mondtam, de idézd légyszi.😉

Én most nem értelek. Te most azt hiszed, hogy csak neked kapták el ismerőseid a deltát? Szerinted én valami lakatlan szigetről írok,vagy mi? Én nem láttam, mi történik velük? Leírtam már párszor, nem ismétlem magam. Volt tünetmentestől a súlyosig minden, egy biztos, az oltásnak semmi köze nem volt a kimenetelhez. A "legoltottabb" szívta meg a legjobban.

Ja, értem, tehát már most szívizomgyulladásom van. Ahhoz képest egész jól vagyok😁

Tényleg, de neked tök mindegy, úgyse hiszed el. Hát, egy meghalt, kettő kórházban volt, döntsd el te, hogy súlyos volt-e. Mind fiatal fiú. Csak egyiket ismerem személyesen.18 évesen adatta be, kórházban volt kb.1 hétig. Ha nem gondolta volna, hogy a halálán van, be nem tette volna a lábát kórházba, szóval nem lehetett túl jól.

Amúgy azt vágod, hogy mindig is volt egy csomó olyan vírus, aminek szövődménye LEHET szívizomgyulladás? Most van még 1, covidnak hívják. Barátnőm férjének 2016-ban volt. Választhatsz, hogy már akkor is volt covid, vagy tök másik vírustól, mert a doki egyértelműen megmondta akkor, hogy a nem rég zajlott betegsége szövődménye. Nyugodtan kérdezz meg erről a számtalan orvosod közül egyet. Szóval ilyen alapon minden náthád után kihagyhatsz hónapokat, sőt, hagyd is a sportot a fr@ncba😂

Igen, tudjuk, te mindent jobban tudsz. A kamu autoimmun betegségem is kéred a kamu műtétem mellé?😉Előre szólok, nem lesz kellemes, főleg a kettő együtt, bár én abban a kombóban még nem próbáltam.

"Pont azért, mert hamarosan újra elkapom."🤣🤣🤣 Köszi,rég röhögtem ilyen jót. Te az év vicce vagy. Tehát, ha a munkatársad már 3x volt, akkor te se maradhatsz le. Értem. A magam részéről inkább maradok a 3 évenkénti egynél, az bevált 😂 De várjál, addig azért izguljak, vagy elég akkor, ha már beteg vagyok?

2022. szept. 25. 19:12
 867/909 anonim ***** válasza:
23%

"Tényleg, de neked tök mindegy, úgyse hiszed el. Hát, egy meghalt, kettő kórházban volt, döntsd el te, hogy súlyos volt-e. Mind fiatal fiú. Csak egyiket ismerem személyesen.18 évesen adatta be, kórházban volt kb.1 hétig. Ha nem gondolta volna, hogy a halálán van, be nem tette volna a lábát kórházba, szóval nem lehetett túl jól."

Arra miért nem gondolsz, hogy a COVID-ot magát kapták el és amiatt lett súlyos szívizomgyulladásuk?

"Amúgy azt vágod, hogy mindig is volt egy csomó olyan vírus, aminek szövődménye LEHET szívizomgyulladás? Most van még 1, covidnak hívják. Barátnőm férjének 2016-ban volt. Választhatsz, hogy már akkor is volt covid, vagy tök másik vírustól, mert a doki egyértelműen megmondta akkor, hogy a nem rég zajlott betegsége szövődménye. Nyugodtan kérdezz meg erről a számtalan orvosod közül egyet. Szóval ilyen alapon minden náthád után kihagyhatsz hónapokat, sőt, hagyd is a sportot a fr@ncba😂"

COVID után gyakoribb. Vagy a mi edzőink miért követelik a kihagyást szerinted?

"Igen, tudjuk, te mindent jobban tudsz. A kamu autoimmun betegségem is kéred a kamu műtétem mellé?😉Előre szólok, nem lesz kellemes, főleg a kettő együtt, bár én abban a kombóban még nem próbáltam."

Igen, elfogadom az autoimmun betegségedet és a műtétedet is, rám úgyis komolyabbak fognak várni.

VISZONT!! Akkor te is fogadd el a szerinted kamu nyavalyáimat. Előre szólok, nagyon kellemetlenek, mindennapos rosszulléttel járnak, nem fogod bírni a meleget, 15 percnél több állás után el fogsz ájulni, fél napokat fog égni a gyomrod és rendszeresen fulladni fogsz, ja a második emeletnél már nem fogsz tudni megszólalni lépcsőzéskor.

Elfogadom a te bajaidat, de akkor odaadom az enyémeimet. A cél ugyanaz: lásd, mennyire kamu.

"Köszi,rég röhögtem ilyen jót. Te az év vicce vagy. Tehát, ha a munkatársad már 3x volt, akkor te se maradhatsz le. Értem. A magam részéről inkább maradok a 3 évenkénti egynél, az bevált 😂 De várjál, addig azért izguljak, vagy elég akkor, ha már beteg vagyok?"

Ha már beteg vagyok, akkor tényleg felesleges izgulni, izgulni az ismeretlen miatt szokás.

Amúgy kiderült, hogy munkatársam beteg, k nagy eséllyel COVID és össze leszünk zárva egy hétig.

Úgyhogy nemsokára nem izgulni fogok, hanem szomorú leszek, amiért idénre másodszor ugrik a félmaraton lehetősége, amire év eleje óta készülök.

Egyébként az omikron nagyon fertőz, ha vagy emberek között, nem 3 évente fogod elkapni, ez garantált.

2022. szept. 25. 19:27
 868/909 anonim ***** válasza:
63%

#867! Azért, mert nem te vagyok. Nyilván minden normális ember arra gondol, ami biztosan megtörtént (oltás), nem arra ami lehet, hogy valamikor egyszer talán megtörtént, de valószínűleg nem. Mint pld.,ha elmész orvoshoz hasmenéssel és elmondod, hogy reggel véletlenül fél éve lejárt tojást ettél, nem azt fogja kérdezni, hogy nem lehet, hogy egyszer valamikor elkaptál egy vírusfertőzést, amit nem vettél észre? Mert akkor biztos attól van🤔 (Amúgy az említett ismerősöm esetében maga az orvos mondta, hogy oltás mellékhatás miatt.)

"Vagy a mi edzőink miért követelik a kihagyást szerinted?" Honnan tudjam? Nem ismerem az edzőidet.

Én nem mondtam, hogy kamu a nyavalyáid. Azt mondtam és mondom, hogy enyhén szólva eltúlzod őket és csak a betegségek körül forog az életedet. Ld.: "Rám úgyis komolyabbak fognak várni" Fogalmad sincs, mit küldök, de már versenyezni akarsz, hogy a tiéd sokkal durvább😂Ez a te legkomolyabb betegséged.

Ne röhögtess már! Aki 15perc állástól elájul, nem tud felmenni a másodikra, folyamatosan fullad, az 50métert nem futhatna, nemhogy félmaratont 🤣 Megint kicsit túltoltad. Már a becsekkolásnál elájulnál miközben sorban állsz.🤦🏽‍♀️ Azt viszont légyszi mindenképpen küldd el, amitől nem bírom a meleget🙏 Sajnos imádom, de sehol nincs🙁

Milyen ismeretlen? Volt már omikronod. Akkor mit izgulsz?

"Munkatársam beteg". Nálatok nem szokás coviddal otthon maradni?😉 Azért ne legyél csalódott, ha mégse covid, vagy mégse kapod el. Képzeld, vannak akik együtt éltek, együtt aludtak, dugtak is, és mégse kaptak el. Meg amúgyis nyilván szkafanderben vagy, meg 5 maszkban, szóval nem kell parázni.

"Nem 3 évente fogod elkapni, ez garantált." Ki garantálja? Te? A jövő heti ötöslottó számait is megkérdezhetem?

2022. szept. 25. 19:57
 869/909 anonim ***** válasza:
18%

Hát én nem egy gyógyszerre gondolok halálos szívuzomgyulladás kapcsán, hiszen az orvostudománynak köszönhetjük az életünket, mindenre nagyon figyelnek.

Az alacsony vérnyomástól nem bírom a meleget. Eleve 100 alatt szokott lenni otthon az első érték, de már 26 fokban (ami amúgy nekem már kellemetlen is) simán 90/60 a vérnyomásom. Ha nem alszom 8 óránál többet, álmos vagyok, ha 7 előtt szól az első ébresztő, világomat se tudom, koffeint nem ihatok, mert szénné ég a nyelőcsövem.

Egyhelyben állni is a vérnyomás miatt nem tudok vélhetően. Konkrétan a Terra Börze alatt is félre kellett mennem járkálni, mozgatni a lábaimat, mert elgyengültem. Ez van.

Nem azt mondtam, hogy nem bírok felmenni a másodikra, hanem hogy kifulladok, zihálok. A tizedikre is felmegyek, csak akkor már a zárt lakásajtókon át is hallják a légzésemet és percek múlva tudok beszélni.

Sok élsportoló és ultrafutó asztmás (tehát fulladnak). Nem zárja ki a kettő egymást, csak ha úgy van, nehezíti.

Az omikront lehetetlen nem elkapni. Pláne, ha az ember hajlamos mindent elkapni.

Nagyon fertőz.

Védettsége az embernek 1-2 hónap után nincs, mert mutálódik.

Amúgy ajakherpeszed is van évente háromszor. Legalábbis nekem. Pedig a szervezetünk számára ismert vírus.

Ugyanígy fog a többség évi többször átesni a covidon.

Nem tudom, mit sportolsz és miért tartod titokban, de meglepődnék, ha az edzőid nem a sportorvosok ajánlását vennék figyelembe, és nem köteleznének titeket vizsgálatra, több hét kihagyásra.

Az, hogy a munkatársamnak mi baja, 3-4 nap múlva derül ki, mert addigra ad pontos eredményt a gyorsteszt.

Miért lennék 5 réteg maszkban? Normális vagy, hogy ilyeneket feltételezel?

2022. szept. 25. 20:22
 870/909 anonim ***** válasza:
45%
És hidd el, ha csak néha kell kezelni az autoimmunodat, akkor se szteroiddal, akkor ezerszer inkább azt, mint az én nyavalyáim.
2022. szept. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!