Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
 881/909 anonim ***** válasza:
Ember! Amikor féltem a covidtól, akkor sokkal veszélyesebb mutánsok voltak, mint az omikron. Össze se lehet hasonlítani. Most csak a futás több hetes, hónapos kihagyása zavarna.
2022. szept. 26. 11:04
 882/909 anonim ***** válasza:
76%
#881! Igen, és ugyanúgy túlélted volna, mint ezt. Mint ahogy a korosztályod 99,99999százaléka, kivéve akinek valóban SÚLYOS betegsége volt, és abba halt bele. Ami neked nincs. Viszonylag kevesen halnak bele rekedtségbe, fülzúgásba vagy gyomorégésbe🙄
2022. szept. 26. 11:37
 883/909 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos sok ismerősöm halt bele vagy gyászolt.

Lehet túléltem volna, de kórházban meg poszt-COVID-dal.

2022. szept. 26. 12:04
 884/909 anonim ***** válasza:
68%
#883! Ez egyértelmű volt számomra. Nem baj, hogy az elsöprő többség kórház és post covid nélkül éli túl TE biztos nem.🤦🏽‍♀️Ilyen hozzáállás csoda, hogy az utcára ki mersz menni. Bármikor a fejedre eshet egy tégla! Csomó emberrel megtörtént már! Vagy jósnő vagy talán?
2022. szept. 26. 12:12
 885/909 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Félős Válaszoló.nem velem levelezgetsz, de annyit közbeszólnék, hogy szerintem egy szakemberhez kéne még elmenned, valamilyen komolyabb klinikai pszichológushoz. Ez az önsajnálat, önféltés, rettegés egészen kóros.

Járok látogatni igazán magatehetetlen, beteg embert, ő nem csinálja ezt a hisztit, ő nem sajnálja és sajnáltatja így magát, pedig minden oka megvolna rá.

Legyél te is bátrabb és ne rettegj ennyire.

2022. szept. 26. 12:16
 886/909 anonim ***** válasza:
15%
Ne rettegjen senki semmilyen betegségtől, de az oltásoktól úgy rettegtek mintha golyózápor elé kéne állnotok?
2022. szept. 27. 16:59
 887/909 anonim ***** válasza:
76%
#886! Nem mintha nem lenne okunk félni tőle, de én például nem félek. Csak éppen k.rvára nincs szükségem rá. Tudod, ahogy lázcsillapítót se veszek be, ha nincs lázam, ha strandra megyek, nem viszek magammal sífelszerelést és nem veszek vonatjegyet, amikor kocsival utazom. Durva, mi?🤣De téged ez miért zavar? Amúgy, ha nem veszünk figyelembe semmilyen oltási szövődményt, tehát úgy teszünk, mintha egy se lenne, normál oltási mellékhatás mindenkinek van. A szerencséseknek csak egy nap kellemetlenség, de sok ismerősömnek pont úgy 1 hét szenvedés volt, mint később maga a covid. Az ég világon semmitől nem véd meg, tehát eldönthetem, hogy a covidom mellé, amit így is, úgy is elkapok, szeretnék-e még évi néhány 1-7 napos plusz szenvedést. Nagyon hülyének kéne lennem ahhoz, hogy szeressek🤣
2022. szept. 27. 19:00
 888/909 anonim ***** válasza:

Nekem normál oltási reakcióm is alig volt.

Amúgy gondolkoztam azon, hogy ki hogyan áll a mindennapos tüneteihez.

Őszintén megmondom, hogy a helyedben nagyon sokan orvoshoz mennének a térdfájásukkal, az ingadozó vérnyomásukkal és van, aki a 9 óra alvásigényével is.

A teljes tünetmentesség a természetes és aki egészségtudatos (sajnos én se), az orvoshoz/gyógytornászhoz megy, ha tünete van.

2022. szept. 28. 11:58
 889/909 anonim ***** válasza:
76%

#888! Ok.,neked nem volt. És akkor senkinek nincs? Az edzőm meg egy hétig pont olyan beteg volt 1 hétig, mint a covidjával, napokig lázas volt. Természetesen így a munkából is kiesett. Barátnőm 2 napig haldoklott utána, a coviddal meg sokkal sz@rabbul volt, mint én oltatlanul. A férje még rosszabbul járt, ő szopott egy hetet minden oltása után és a covidot is ő viselte a legrosszabbul az egész családban.

Miért nem fogod fel, hogy nem vagyok idióta, nem fogok kockáztatni valamit, ha NINCS RÁ SZÜKSÉGEM? Tökéletesen megvagyok oltogatások nélkül.

Ki mondta, hogy nem voltam orvosnál? Gyerek korom óta szét van kopva a térdem, nyilván a korral még jobban szét lesz, mint mindenkinek. Vérnyomásról szintén nincs mit beszélni.Egy egészséges felnőtt alvásszükseglete 7-9 óra. Mi bajod a 9-cel?

Te nem mész orvoshoz??? Hát, több időt töltesz dokinál, mint munkában😂El nem tudom képzelni, hogy van valakinek ennyi ideje, hogy a semmiségeivel szaladgáljon dokihoz folyton. Az évi rutin vizsgálatokra sincs időm, mint fogorvos, nőgyógyászat stb., nem még ilyen hülyeségekkel szaladgáljak. És nem, egyáltalán nem az a normális, amit te csinálsz. Nézz körül a környezetedben, ki hányszor járt orvosnál és helyezd el magad.

2022. szept. 28. 12:22
 890/909 anonim ***** válasza:
0%

Ki kell ábrándítsalak, a környezetemben orvoshoz mennek a tüneteikkel, sőt, vannak 30 feletti tünetmentes emberek.

Ha a kötelező éves szűrésekre sincs időd, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.

És nem járok semmiségekkel orvoshoz, de ezt úgyse fogod fel.

2022. szept. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!