Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
 901/909 anonim ***** válasza:
70%
#900! Minek folytatod a hülyeséget? Az oltás nem véd meg semmitől, nem "kárpótol" semmivel baj esetén+nem is kötelező. Vagyis semmiben nem hasonlít a biztosításra. Amúgy meg a biztosítás a második legnagyobb lehúzás.
2022. szept. 28. 21:27
 902/909 anonim ***** válasza:
53%
Tudom, hogy a biztosítás a (második??) legnagyobb lehúzás, viszont az oltásért nem kérnek, hogy fizessél.
2022. szept. 30. 10:26
 903/909 anonim ***** válasza:
72%

#902! Hát, tőled nem. De amúgy szerinted ki fizeti? Ugyanúgy az emberek. Az oltatlanok is az oltottakét. Minden, ami állami pénzből van, a te pénzedből (is) megy.

2022. szept. 30. 10:51
 904/909 anonim ***** válasza:
21%

Oké oké, mire volt jó az egész?

Nincs korlátozás az oltatlannak sem többé.

Nem jött el a totális diktatúra.

Nem halt meg a fél világ az oltásoktól.

Tehát az eredetileg beharangozott összeesküvés elmélet egyike sem látszódik beválni, szóval mi MÁS volt akkor a cél?

Kísérlet?

És hol az eredmény? Gondolom nem az az eredmény amit mondanak a hírekben, hiszem abból "nyilván" semmi sem igaz.

2022. szept. 30. 16:27
 905/909 anonim ***** válasza:
81%

Átlagos influenzaszezont sikerül széthisztizni a PCR tesztek segítségével. A károk amit a hiszti (nem a vírus!!) okozott felbecsülhetetlenek.

[link]

2022. okt. 2. 15:02
 906/909 anonim ***** válasza:
17%

[link]

"Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy van egy Covid utáni visszatérési protokoll, semmiképpen sem érdemes elsietni a visszatérést. Én ezt szigorúan megkövetelem, még ha nincs is láza valakinek, de volt pozitív PCR-tesztje, akkor végigcsináljuk ezt a protokollt: a negatív teszteredmény után egy posztcovid laborvizsgálatot, majd egy nyugalmi sportkardiológiai vizsgálatot, és utána szépen, fokozatosan, több hét után lehet visszatérni az edzésmunkába. Sokszor szinte elölről kell kezdeni a felkészülést"

Még ő is ezt írja.

Szóval ennyire NEM semmiség a COVID még most sem.

2022. okt. 4. 06:52
 907/909 anonim ***** válasza:
74%

#906! Ne haragudj, nem volt türelmem végigolvasni. Ha jól értem, a riport Fülöp Tiborral a Life-like sportlabor vezetőjével készült. Tehát az az ember, aki abból él, hogy teljesítmény-diagnosztikát végeznek "kötelezi" arra a volt covidosokat, hogy elvégeztessék a vizsgálatot🤣🤣🤣 Bocs, de ezen sírva röhögök.

Ugyanakkor nagyon meg is sajnáltalak, nem kívánok veled többet vitatkozni a témában. Ezek szerint neked a legkisebb bajod az életben, hogy benyelted azt, hogy a covid elleni oltások életmentők. Ez azt mutatja, hogy olyan szinten fogalmad nincs a világ működéséről, hogy az már nekem fájdalmas.

2022. okt. 4. 10:30
 908/909 anonim ***** válasza:
50%

Az egyik magyar Spartathlon induló meg azért szállt ki, mert a COVID óta meg-megugrik a pulzusa és a verseny alatt is ez történt.

A futós topicban olvastam, így azt tudom, hogy a nickneve gurtnis, a polgári nevéhez össze kellene néznem a Spartathlon Magyar Csapat face oldalával.

2022. okt. 4. 10:43
 909/909 anonim ***** válasza:
76%
Olyan ez covid téma mint a gumicsont,nem lehet vele mit kezdeni.Több ember ezen a topikon már bele van bolondulva.Nem lehet,hogy ez a betegség egyeseknél mentális betegséget okoz?
2022. nov. 6. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!