Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Háát, keresztanyám, aki egyben vérszerinti rokonom is, ápoló a XI. kerületi kórházban és teljes vállszélességgel oltáspárti. Olyannyira, hogy nem engedett fel magához 2021 karácsonyán, amíg nem volt meg a 3. oltásom. Utána már mehettem.
Exem exe ápoló egy szegedi kórházban, teljes vállszélességgel oltáspárti és rengeteg sztorija van, milyen volt 12 órán át szkafanderben dolgozni haldokló fiatal, középkorú COVID-osok között.
Magánorvosokhoz járok a krónikus betegségeimmel. Mindenhol kérdezik, hogy hány oltásom van és ha szóba kerül, mindenhol a minimum 3-at helyeslik.
De várom tőled is a tapasztalataidat.
#823! Persze. Ha nem tűnt volna fel, miután kötelezővé tették, többezren eltűntek a rendszerből. Szerinted ők mellette voltak?🤔Egy párat ismerek is közülük. És abban nincsenek benne azok, akik ellenzik, de élethelyzetük miatt nem mertek felmondani, meg azok se, akik beadatták a SEMMIT. Ki ne találd, hogy minden doki megkapta...
Ha meg keresztanyádnak ennyi esze van, akkor semmi keresnivalója az egészségügyben.
Hát engem olyan ember ne vizsgáljon, ne kezeljen, aki oltásellenes, mindegy, milyen oltásról van szó. Biztos olyan értelmi színvonalon vannak, mint a háziorvosom, aki üvöltözött velem, amikor bárányhimlő elleni oltást akartam gyerekvállalás előtt, vagy a kardiológus, aki 5 éve ráírta a leletre azt is, hogy semmi bajom, azt is, hogy komoly bajom van, majd a végén egy 2 évenként ellenőrizendő szívrendellenességből a "vélemény" részhez csinált egy sokkal enyhébb, 5-10 évente ellenőrizendőt.
Egyébként ott voltak a durva variánsok, mint a brit, a delta. Aki az oltás ellen van, és orvos, ő mit tett volna a fuldokló és meghaló 30-asokkal?
Én 2 orvost tudok név szerint aki emiatt hagyta abba a praktizálást, úgy hogy én abszolút nem vagyok benne az eü ben, orvoshoz se járok. Gondolom aki eüben dolgozik, jóval több ilyet is tud.
Amúgy aki oltakozik, felőlem oltasson, ő viseli a következményeket, csak engem ne kötelezzen.
A kemény hullámok alatt mindenki viselte a következményét annak, hogy tele voltak a kórházak fuldokló COVID-osokkal minden korosztályból, minden életmóddal.
Most csak szívizomgyulladásod lesz az omikron után, amit még hallottam munkatársaktól, az a fulladás illetve a krónikus fáradtság.
Dehát te tudod.
Ha nem sportolnék, annyira engem se izgatna az omikron, másfél hét k. erős nátha kibírhartó, fulladni és köhögni egyébként is szoktam.
Én azt gondolom hogy az állítólagos fuldoklás, amit csak a hírekből hallottam, annyira volt gyakori, még mindig jobb mint a stroke, az infarktus meg a vérrög, amit az oltás okoz.
Járok kórházba látogatni rendszeresen több helyre, látom az üres ágyakat, akkora a túlterhelés. . Ijedezzetek, rettegjetek, ha továbbra is jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!