Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
 821/909 anonim ***** válasza:
Na. Kik azok, akiknek velem ellentétben van fogalmuk, és miket állítanak? Tetelesen sorold. Addig pedig egyezzunk meg abban, hogy a levegőbe beszélsz. Gyerünk:D
2022. szept. 24. 12:55
 822/909 anonim ***** válasza:
Estig kapsz időt.
2022. szept. 24. 12:56
 823/909 anonim ***** válasza:
Tud itt valaki mondani 3 orvost/kórházi ápolót, aki bármilyen COVID oltás ellen van?
2022. szept. 24. 13:05
 824/909 anonim ***** válasza:
75%
Tömeges a jelenség. Az egészségügyben dolgozók gyűlölik a legjobban a fos oltásodat. És mondtam, hogy fejezd be a szappanoperát, konkrétumokat és érveket várok. Továbbra is lapítasz és mellébeszélsz.
2022. szept. 24. 13:40
 825/909 anonim ***** válasza:
0%

Háát, keresztanyám, aki egyben vérszerinti rokonom is, ápoló a XI. kerületi kórházban és teljes vállszélességgel oltáspárti. Olyannyira, hogy nem engedett fel magához 2021 karácsonyán, amíg nem volt meg a 3. oltásom. Utána már mehettem.

Exem exe ápoló egy szegedi kórházban, teljes vállszélességgel oltáspárti és rengeteg sztorija van, milyen volt 12 órán át szkafanderben dolgozni haldokló fiatal, középkorú COVID-osok között.

Magánorvosokhoz járok a krónikus betegségeimmel. Mindenhol kérdezik, hogy hány oltásom van és ha szóba kerül, mindenhol a minimum 3-at helyeslik.

De várom tőled is a tapasztalataidat.

2022. szept. 24. 13:48
 826/909 anonim ***** válasza:
76%

#823! Persze. Ha nem tűnt volna fel, miután kötelezővé tették, többezren eltűntek a rendszerből. Szerinted ők mellette voltak?🤔Egy párat ismerek is közülük. És abban nincsenek benne azok, akik ellenzik, de élethelyzetük miatt nem mertek felmondani, meg azok se, akik beadatták a SEMMIT. Ki ne találd, hogy minden doki megkapta...

Ha meg keresztanyádnak ennyi esze van, akkor semmi keresnivalója az egészségügyben.

2022. szept. 24. 14:03
 827/909 anonim ***** válasza:
0%

Hát engem olyan ember ne vizsgáljon, ne kezeljen, aki oltásellenes, mindegy, milyen oltásról van szó. Biztos olyan értelmi színvonalon vannak, mint a háziorvosom, aki üvöltözött velem, amikor bárányhimlő elleni oltást akartam gyerekvállalás előtt, vagy a kardiológus, aki 5 éve ráírta a leletre azt is, hogy semmi bajom, azt is, hogy komoly bajom van, majd a végén egy 2 évenként ellenőrizendő szívrendellenességből a "vélemény" részhez csinált egy sokkal enyhébb, 5-10 évente ellenőrizendőt.

Egyébként ott voltak a durva variánsok, mint a brit, a delta. Aki az oltás ellen van, és orvos, ő mit tett volna a fuldokló és meghaló 30-asokkal?

2022. szept. 24. 14:10
 828/909 anonim ***** válasza:

Én 2 orvost tudok név szerint aki emiatt hagyta abba a praktizálást, úgy hogy én abszolút nem vagyok benne az eü ben, orvoshoz se járok. Gondolom aki eüben dolgozik, jóval több ilyet is tud.

Amúgy aki oltakozik, felőlem oltasson, ő viseli a következményeket, csak engem ne kötelezzen.

2022. szept. 24. 14:21
 829/909 anonim ***** válasza:
0%

A kemény hullámok alatt mindenki viselte a következményét annak, hogy tele voltak a kórházak fuldokló COVID-osokkal minden korosztályból, minden életmóddal.

Most csak szívizomgyulladásod lesz az omikron után, amit még hallottam munkatársaktól, az a fulladás illetve a krónikus fáradtság.

Dehát te tudod.

Ha nem sportolnék, annyira engem se izgatna az omikron, másfél hét k. erős nátha kibírhartó, fulladni és köhögni egyébként is szoktam.

2022. szept. 24. 14:27
 830/909 anonim ***** válasza:
76%

Én azt gondolom hogy az állítólagos fuldoklás, amit csak a hírekből hallottam, annyira volt gyakori, még mindig jobb mint a stroke, az infarktus meg a vérrög, amit az oltás okoz.

Járok kórházba látogatni rendszeresen több helyre, látom az üres ágyakat, akkora a túlterhelés. . Ijedezzetek, rettegjetek, ha továbbra is jól esik.

2022. szept. 24. 14:38
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!