Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
 791/909 anonim ***** válasza:
13%
Ugyanúgy nem vagyok prof, ahogyan te se, csak annyi a különbség, hogy én az orvosaimat kérdezem meg és hallgatok is rájuk.
2022. márc. 10. 10:51
 792/909 anonim ***** válasza:
81%
Igen az orvosok biztos nagyon jól tudják. Meg mindent tök jól csinalnak, ha a kórházi fertőzések itthon covidtól meg minden aktuális hisztériától függetlenül afrikai szinten vannak. Tényleg érdemes rájuk hallgatni, feltéve hogy az ember öngyilkos akar lenni.
2022. márc. 10. 12:43
 793/909 anonim ***** válasza:
18%

793. Már megint egy "itthon" azaz Magyarországon minden xar szöveg.

Nézz utána vagy próbáld ki most országokban is, senki különbség. Gondolod angol szigetlakó bennszülötteknél jobb az egészségügy?

Álmodj királylány

2022. márc. 10. 13:05
 794/909 anonim ***** válasza:
78%
792-es. Engedd el. Ezt a kétpipás covidmániás gyereket már egyik poszt alatt sem veszik komolyan. Mindenhol osztja az észt.
2022. márc. 10. 13:06
 795/909 anonim ***** válasza:
0%

Az nem zavar, hogy én (nicknév Sikertelen, foglalkozás IT, nem nő, munka mellett tanulok, 29 vagyok, Emberek kategóriában tuti ismernek) hetek óta nem jártam az Immunrendszer, fertőzések kategóriában??

Igen, jól csinálják az orvosok, megmentik az életedet, orvostudomány nélkül sehol se volnál.

A M.e.d.i.c.o.v.e.r magánszolgáltató, színvonalas és nem írnak azonnal gyógyszert, amúgy.

Ők is komolynak tartják a COVID-ot, az oltás pártján áll a legtöbb orvos. Ottani orvosom mondta, hogy fertőzésből gyógyulás után 6 hétig csak lájtos sport, max pulzus 110. Biztos azért ez a javaslat, mert enyhe víruska.

Németország és Ausztria is biztos bolond, ahogy Japán is.

2022. márc. 10. 14:23
 796/909 anonim ***** válasza:
95%
#795! Ezek az országok épp most vonják vissza a kötelező oltást.😂Akkor most bolondok, vagy eddig voltak? Mert ugye az számodra is érthető, hogy nem lehet valami egyszerre piros és zöld.
2022. márc. 10. 15:13
 797/909 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nem merik bevállalni.

Másrészt az omikron tényleg enyhébb, összehasonlítani se lehet a deltával.

2022. márc. 10. 15:20
 798/909 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt én se értem, hogy az egyik forrás diplomatikusan leírja, hogy az omikron ellen 30-40%-ban hat az oltás. Tehát nem hat. Emellett tudjuk, hogy a természetes delta fertőzés ellenére lehet az emher omikronos.

Ehhez képest más források szerint az oltások miatt enyhe az omikron. Holott oltatlanoknál is enyhe.

Szvsz simán azt kellene mondani, hogy az eredeti oltások hatástalanok az omikron ellen. Az omikron lényegesen kevésbé veszélyes a deltánál. Pont.

2022. márc. 10. 15:36
 799/909 anonim ***** válasza:
15%

Van egy ismerősöm aki nem olttatta be magát, soha nem teszteltet (utóbbit én SEM szoktam), állítja, hogy sohasem beteg. És 10 percenként olyat köhög mint egy tüdőrákos.

Ha ez enyhe COVID tünetek, akkor nem betegként folyton köhögve egy csomómindenkit megfertőzhetett.

De a vicc, hogy állítja, hogy sosem lett beteg (nem covid beteg, hanem úgy egyáltalán!),közben meg folyton köhög

2022. márc. 10. 15:36
 800/909 anonim ***** válasza:
76%
Kiscsillag! Az omikron akkor is enyhébb volt, amikor ezt a baromságot kitalálták. De jó kifogás, végülis van, aki elhiszi. Jó, egyedül vagy vele, de az is valami😂
2022. márc. 10. 15:37
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!