Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
793. Már megint egy "itthon" azaz Magyarországon minden xar szöveg.
Nézz utána vagy próbáld ki most országokban is, senki különbség. Gondolod angol szigetlakó bennszülötteknél jobb az egészségügy?
Álmodj királylány
Az nem zavar, hogy én (nicknév Sikertelen, foglalkozás IT, nem nő, munka mellett tanulok, 29 vagyok, Emberek kategóriában tuti ismernek) hetek óta nem jártam az Immunrendszer, fertőzések kategóriában??
Igen, jól csinálják az orvosok, megmentik az életedet, orvostudomány nélkül sehol se volnál.
A M.e.d.i.c.o.v.e.r magánszolgáltató, színvonalas és nem írnak azonnal gyógyszert, amúgy.
Ők is komolynak tartják a COVID-ot, az oltás pártján áll a legtöbb orvos. Ottani orvosom mondta, hogy fertőzésből gyógyulás után 6 hétig csak lájtos sport, max pulzus 110. Biztos azért ez a javaslat, mert enyhe víruska.
Németország és Ausztria is biztos bolond, ahogy Japán is.
Sajnos nem merik bevállalni.
Másrészt az omikron tényleg enyhébb, összehasonlítani se lehet a deltával.
Mondjuk azt én se értem, hogy az egyik forrás diplomatikusan leírja, hogy az omikron ellen 30-40%-ban hat az oltás. Tehát nem hat. Emellett tudjuk, hogy a természetes delta fertőzés ellenére lehet az emher omikronos.
Ehhez képest más források szerint az oltások miatt enyhe az omikron. Holott oltatlanoknál is enyhe.
Szvsz simán azt kellene mondani, hogy az eredeti oltások hatástalanok az omikron ellen. Az omikron lényegesen kevésbé veszélyes a deltánál. Pont.
Van egy ismerősöm aki nem olttatta be magát, soha nem teszteltet (utóbbit én SEM szoktam), állítja, hogy sohasem beteg. És 10 percenként olyat köhög mint egy tüdőrákos.
Ha ez enyhe COVID tünetek, akkor nem betegként folyton köhögve egy csomómindenkit megfertőzhetett.
De a vicc, hogy állítja, hogy sosem lett beteg (nem covid beteg, hanem úgy egyáltalán!),közben meg folyton köhög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!