Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk
megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.
Én nem tudom mit vergődik itt aki isteníti az oltást. Én büszke vagyok rá nem vettem fel még kényszer hatására sem. Cukros vagyok elkaptam…egy erősebb megfázás volt.
2022. márc. 6. 15:24
752/909 anonim válasza:
"Kb ílyen az oltást mereven ellenzők statisztikai számolási metódusa"
akarsz beszélgetni a debil kis náthád statisztikai jellemzőiről? ugye nem, mert szart sem értesz hozzá, ahogy semmi máshoz sem. Mert akkor már az elején visítva röhögve rúgtad volna fel az első szurkálni vágyót a csillagos égig. A válaszod többi része is egy okádék hányás, de az már annyira szintalatti, hogy ennél bővebben nem is kommentálnám, mert még a végén lehánynám a monitort.
2022. márc. 6. 15:41
753/909 anonim válasza:
750 mi a bánat közöd van hozzá, hogy mitől félek vagy nem félek. Az élet rajzomat írod?
2022. márc. 6. 16:31
754/909 anonim válasza:
751
Nem tudom, mit vergődnek itt a tudományellenesek.
Én az omikront kaptam el, nem vagyok cukros.
Az volt egy baromi-baromi erős megfázás és azóta is hurutosan köhögök, néha szinte fulladok.
Örülök, hogy nem a delta volt, erről ennyit.
2022. márc. 6. 17:18
755/909 anonim válasza:
Amúgy elmondhatatlanul hülye emberek vergődnek itt már oldalak óta.
2022. márc. 6. 17:19
756/909 anonim válasza:
tudományELLENESEK :D na ezt a szerencsétlent is honnan szalasztották :D pártállami időkben volt divat ilyen hangnemben pofázni, ez is csak valami retek nyugger lehet :D
2022. márc. 6. 17:22
757/909 anonim válasza:
Akkor hogy lehet tagadni a delta veszélyességét és hogy lehet félni a védőoltástól, áruld már el?
2022. márc. 6. 17:37
758/909 anonim válasza:
#754! 1.Neked állítólag mindentől is hurutus köhögésed van, nem csak az omikrontól, szóval ettől eltekinthetünk. 2. Ha az omikron szerinted se durva, de a hurutus köhögésed mégis annak tartod, akkor kimondhatjuk, hogy a 3 oltásod sz.rt se ért, hisz "durva" oltással is, miközben alapból is egy gyenge mutáns még szerinted is. #3! Egyébként meg oltással is úgy rettegtél az omikrontól IS, hogy halált vízionáltál, ha elkapod. Idézzek néhány oldallal ezelőtti kommentedből? Aki nem oltat a "halálodat kívánja", mert miattuk kaphatod el és te tuti, nem élned túl, ahogy apud se, blabla. Nocsak! Mégis túl lehet élni?🤔
2022. márc. 6. 17:48
759/909 anonim válasza:
758# gyönyörű végszó! :) 3 oltással is beszart egy szerinte gyenge omikrontól…nincs tovább miről beszélni. Engedjük végre el ezt a covidot a picsába!
2022. márc. 6. 17:53
760/909 anonim válasza:
758
Mondjuk tényleg gyakran van hurutos köhögésem. Reggel nem kaptam levegőt se tőle. Ébredés után olyan 1-1,5 óráig megvoltam, utána elkezdődött, szuper volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!