Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Azt ugye vágjátok, hogy ha most elmentek Ausztriába, akkor minden zárt helyen maszk viselése kötelező? Sőt, nyáron voltam ott, még EU-s védettségi is kellett, sőt, mivel akkor kínai oltásom volt, ezért én például be se ülhettem volna sehova, hacsak nincs friss negatív tesztem.
Németországban meg egy évvel ezelőtt ilyenkor szigorú éjszakai kijárási tilalom volt, szigorúan figyelték és büntettek.
Szerintetek miért? Szappanopera szerintetek?
Gondolkozzatok már a maradék egy-két agysejtetekkel, mert nevetség tárgyai vagytok!
Ember, nem zavar, hogy szembemész az autópályán? Hogy egy egész VILÁG intézkedéseivel, véleményével szemben mész?
Ott van az egészségügyis rokonom, még a delta alatt felvetettem neki, hogy azt hallom, nem annyira hatásos az oltás, hát úgy leoltott. A kórházban azt tapasztalta, hogy az oltás véd és az oltatlanok szenvednek. A kórházban, meg is mondom, amelyik a Tétényi úton van.
Ott van az összes kezelőorvosom, mind az oltás pártján áll.
Ezen az oldalon a tudomány kategóriában nagyon színvonalas hozzászolásokat írnak emberek, mindenki az oltás pártján áll.
Egy világ tartotta veszélyesnek a COVID-ot a deltáig bezárólag. Egy egész világ.
Neked is ebben halt meg sok ismerősöd és emiatt gyászolt az összes ismerősöd.
Miért van az például, hogy HAT HÉTIG nem javasolt visszatérni a hobbisporthoz SEM? A magánban dolgozó belgyógyász szakorvosom szerint 6 hétig eszembe se jusson semmi olyan sport, ami 110, nagyon max 120-asnál magasabb pulzust eredményez.
Szerinted miért?
Szembemész a forgalommal, "barátom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!