Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Ha olyan nagyon okos vagy, mint hiszed magadról, akkor csupán egyetlen értelmes érvet kérek az alábbiak alapján, hogy minek oltassam be magam. Eddig még egyetlen hozzád hasonló okoskodó, öntelt bunkónak sem sikerült.
- Bizonyítottan egy beoltott is lehet covidos, súlyos tünetekkel is, akár bele is halhat ugyanúgy
- Bizonyítottan egy oltott is fertőzhet
- Nem egy oltottnak a 3. oltás után is jelentéktelen az ellenanyag szintje. Mintha be sem adatta volna gyakorlatilag. Főleg a kínai oltás esetében volt tapasztalható.
- Kétszer is voltam covidos. Nemhogy lélegeztetőre, de még kórházba sem kerültem. Másodszorra csak véletlenül vettem észre, mert semmilyen tünete nem volt. 9 hónapja voltam covidos, de még mindig több mint 4000 az ellenanyagom. Egyik tesómnak 1,5 év után tizen valahány ezer. 50 felett jó ez eredmény.
Mégegyszer megkérdem, mi a francnak oltassa be magát az, aki simán túléli a covidot, felismeri és leküzdi az immunrendszere ? Mivel egy oltott is ugyanúgy fertőzhet, az nem elfogadható válasz, hogy másokat megfertőzhetek.
"Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?"
Számít, hogy honnan?...
"Bizonyítottan egy beoltott is lehet covidos, súlyos tünetekkel is, akár bele is halhat ugyanúgy"
Bizonyítottan sokkal de sokkal kisebb eséllyel, mint egy oltatlan.
"Bizonyítottan egy oltott is fertőzhet"
Bizonyítottan enyhébbek a tünetei, tehát bizonyítottan sokkal kisebb eséllyel, ugyanis cseppfertőzéssel terjed, vagyis nagyon nem mindegy, hogy a fertőzött milyen gyakran köhög, tüsszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!