Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
#39: Mivel mindenkit letesztelni IQ-ra elég költséges, kezdetnek lehetne egyetemi diplomához kötni a szavazati jogot. Akinek nincs diplomája elmehetne IQ tesztre, és ha eléri a mércét, szintén megkapná.
Magyarországon akár 30%-ot is kapna a Kutyapárt egy ilyen szavazáson. (Értelmesebb embereknek elegük van a parlamenti pártokból.)
Akkor most figyelj, kérdező! Kimaxoltam a Mensa próbatesztet, majd elmentem egy rendesre és kiderült, hogy Mensa tag lehetnék. A világért nem oltatnék, sőt meggyőződésem, hogy valójaban az oltást elutasítók tartoznak abba a tartományba, ami az átlag feletti intellgenciát jelenti. Hogy miért? Zsigerből tudnék jó pár érvet mondani, pl. kritikus gondolkodásra való képesség, nem érzelmi, hanem racionális alapon való döntéshozatal (hiába riogatnak, hogy mindmeghalunk, ez statisztikailag sem lehetséges, itt az 5. hullám és még a covidot sem kaptam el!), olyan összefüggések átlátása, mint például a társadalom megosztottságának a káros hatásai, én ezt már a kezdettől fogva láttam, az mRNS oltások alapjait kidolgozó R. Malone szerint egy tömegpszichózis kellős közepén vagyunk.
Amúgy meg nem feltétlenül IQ függő ez, hanem hogy mennyire vagy befolyásolható érzelmileg. Ha a TV-ben és a hírportálokon reggeltől estig a riogatás megy, vagy a bűntudatkeltés, hogy nem is vagy teljes ember, ha nem oltatod be magad, akkor nem csoda, hogy beadod a derekad. Valaki ezen szerencsére felülkerekedik.
Én azt gondolom, hogy mindenkinek megvan a joga eldönteni, hogy milyen anyagot visz be a testébe, ezzel másokat kirúgással fenyegetni szerintem nem kicsit embertelen.
44
Kritikus gondolkozás az, hogy megkérdőjelezed, amit tanultál biológiából és történelemből? Megkérdőjelezed azt, amit az alapján össze tudnál rakni logikusan?
Nem "riogatnak", csak elmondják a tényeket és a halál esélye "csak" 3%, viszont a poszt-COVID-é akár 45%.
46 a világ minden esetben akkor ment előre, amikor a dogmákat megkérdőjelezték. 500 éve máglyán égették meg, akik szerint a Föld forgott a nap körül, be most röhögsz rajtuk. 50 év múlva rajtad fognak röhögni. Minden információd sokadkézböl származik, a közvetítő csatornák mögött emberek állnak különböző érték renddel, célokkal. Egy biztos: egy szük szociális csoporton kívül (család, barátok) a te egészséged senkit nem érdekel, statisztikai adat vagy.
A tudomány képviselői is megosztottak, innentől kezdve miről beszélünk? Tegnap még orvos volt, ma kokler: saját maga paródiája a rendszer.
Az oltás ettől függetlenül lehet hasznos, tök jó, hogy vannak oltások, de ez a fasisztoid-paranoid-dogmatikus gondolkodás nem tudományos és nem egészségügyi kérdés.
"a halál esélye "csak" 3%"
Megírnád, hogy ez az információd milyen forrásból származik?
47
Akkor összegezzük a dogmákat:
- A védőoltásoknak semmi hasznunk nincs.
- Az immunrendszer nem tudja megtámadni a saját szervezetet és nem tud kárt okozni gyulladásokkal. (Csak tudnám, miért vagyok szarul 3 hónapja.)
- Egymással szembenálló nagyhatalmak össze tudnak fogni, tudnak egyformán hazudni, ahogy az egészségügyi dolgozó rokonod is tud velük egyformát hazudni.
Ezekben hiszel, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!