Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
"Kérdező, a véleményed a tipikus buta seggek véleménye. Olyan szinten műveletlen embereké, akikkel nagyon nehéz egy levegőt szívni."
Vígasztal a tudat, hogy legalább a német egészségügyi miniszterrel együtt lehetek műveletlen buta segg.:D
"Ez sajnos benne van a pakliban, de a tüskefehérje az eredeti vírusban is benne van, hisz onnan vették a mintát az oltás kifejlesztéséhez. Ha a vírust kapod el, még nagyobb dózisban kapja a szervezeted a tüskét, mintha az oltástól kapná."
Nem, mert az immunrendszer nem kifejezetten a tüskefehérjék ellen termel antitesteket, hanem az egész vírus ellen. Másrészt pedig a vírus idegen betolakodó, antigén, amit azonnal semlegesíteni kell (a nagy részét már az orrnyálkahártyában elvégzik a fagociták). A tüskefehérjét maga a szervezet gyártja le, úgy, mintha a saját fehérjéje lenne, egy kisebb autoimmun reakció indul el.
93
A vírust nem maga a szervezet gyártja le? Én gimiben így tanultam.
96, orulok, hogy masik kommentedre kapott valaszbol megtanultad ezt a szot. Elotte ezt se tudtad, cssk lokted a hulyeseget. Most hogy tudod, es hogy covidnal nincs ilyen, kiforgatod igy
Ugyes
"Mellesleg nem tudom miért van ekkora fenék kerítve a vakcinázásnak (“komoly döntés”), mikor mindannyian kaptunk vagy 30 védőoltást."
Semmi kifogásom a többi védőoltás ellen, ahogy az emberek túlnyomó többségének sem, de én még nem kaptam olyan védőoltást, (és ezután sem fogok), aminek az a működési mechanizmusa, hogy a saját sejtjeimmel állíttat elő olyan vírus tüskefehérjét, amiről kutatók mára már bebizonyították, hogy átjut a sejtfalon, bejut a sejtmagba és kárt tesz a DNS-ben azáltal, hogy károsítja a DNS kulcsfontosságú önjavító mechanizmusát.
Nem biztos, hogy neked vagy bárki másnak ellenséged kéne látnod azokban, akik pro- és kontra tájékozódnak, ugyanúgy, mint te, és általuk hitelesnek ítélt forrásból származó információk alapján máshogy látják ezt a kérdést, mint te, és szerintem nem biztos, hogy ellenséget kéne látnia bárkinek azokban a virológusokban és kutatókban sem, aki szerte a világon kongatják egy ideje a vészharangot az mRNS alapú vakcinák biztonsága és hosszabb távú következményei kapcsán mindenki, de különösen a gyerekek esetében, csak nem kapnak annyi megszólalási lehetőséget a médiában, mint a másik álláspontot képviselők.
(Ha esetleg érdekel az IQ-m, mert te az átlagnál intelligensebbnek tartod, magad, és szerinted a buták kiváltságának az oltás szkeptikus, illetve a Covid elleni védőoltások kockázatát reális veszélynek tartó hozzáállás, szívesen csinálok képernyőmentést a Mensa HungarIQa oldalán megoldott teszteredményemről, ha előtte láthatjuk a tiédet, ha valóban meg vagy róla győződve, hogy a 100-as (ahogy már felhívták rá a figyelmedet, nem alacsony, hanem átlagos) érték felett van.
(Csak mert az erre vonatkozó kérdésekre látványosan kerülted eddig a választ, ahhoz képest, hogy mások szavazati jogát IQ értékhez vagy diplomához kötnéd.)
Szóval az oltás témában alkotott álláspontod értéke szempontjából a te saját kritériumaid szerint lenne jelentősége az IQ-dnak, függetlenül attól, hogy én a józan paraszti észt és a kritikus gondolkodásra való képességnek hasznosabbnak és értékesebbnek tartom, mint azokat a képességeket, amiket egy ilyen IQ teszttel mérni lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!