Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Annyira meglódultatok, hogy nem tudom, melyik volt az a válasz, amire reagálok, de érthető lesz így is.
Oké, hogy a tüskefehérjét megtanítjuk az immunrendszernek és ez egyesek szerint káros. Viszont. A tüskefehérje a víruson is ott van. A vírusból pedig sokkal többet termelnek a sejtjeink, mint a vakcina hatására a tüskefehérjéből, mert minden egyes megtermelt vírus újabb sejtet fertőz meg. Oké, hogy a nyálkahártya megállítja... már amikor. Különben miért van náthából járvány, ha bemegy a nátha egy munkahelyre, miért kapja el a fele-kétharmada csapat? Miért van influenzajárvány? Csak átjutnak a vírusok a nyálkahártyán.
Szerintem minden értelmes és nem hurráoptimista ember szerint túl sokan vagyunk. Viszont biztos vagyok benne, hogy nem ezzel az oltással akarnak ritkítani minket. Abban is biztos vagyok benne, hogy nem fognak tudni összefogni a nagyhatalmak (alapvető emberi természet!!!!!), amikor a ritkításra sor kerül. Abban is biztos vagyok, hogy nem közös eszközzel fog zajlani, nemcsak, mert képtelenség az összefogás, hanem mert a sajátját nem fogja gyéríteni. Szerintem amúgy egy ennél veszélyesebb járvány fogja megoldani, vagy a népvándorlás/migráció, egyre kevesebb iható édesvíz és egyebek miatt fog kitörni a háború. Legeslegnagyobb esélyét ennek látom, méghozzá 10-15 éven belül.
"Oké, hogy a tüskefehérjét megtanítjuk az immunrendszernek és ez egyesek szerint káros. Viszont. A tüskefehérje a víruson is ott van."
Egyszer már leírtam, hogy az immunrendszer nem a tüskefehérje ellen termel antitesteket, hanem az egész vírus ellen, ami mindig patogén/antigén marad. Különbség. Az oltásban lévő tüskefehérje genetikai kódja nem patogén, hanem úgy modifikálták, hogy a szervezet a sajátjaként érzékelje, máskülönben nem tudta volna legyártani a riboszóma a fehérjét.
Az egész vírus ellen, aminek része a tüskefehérje.
De akkor te hogyan oldanád meg a védekezést? Érdekel.
115: de nem érted, hogy a víruson lévő tüskefehérje antigén? Az oltásban lévő tüskefehérje kódja nem az, sőt.
Hagyományos oltásokkal, túl felelőtlen egy ilyen új technológiával kísérletezni. Ha alapból a hagyományos technológiával készült volna (mint a kínai), és meghagyták volna a döntés lehetőségét, akkor le merem fogadni, hogy az emberiség bő 80% százaléka beoltotta volna magát, ami megakadályozta volna a delta variáns kialakulását/elterjedését.
116
Én azt tanultam, illetve amikor érdeklődésből utánaolvastam az immunrendszernek (bár ne tettem volna), akkor is azt olvastam, hogy az a fehérje, ami nem a szervezet sajátja, azt kiiktatandó antigénként ismeri fel.
Amúgy a vírust is a saját szervezet gyártja le.
Hagyományos oltás? Az pl nekem nem adott védelmet.
"Érdekes, hogy egyes emberek hisznek országos szintű hazug médiában, de nem hisznek nemzetközi hazugságokban.
Pedig a történelem szerint a kommunizmus is nemzetközi elnyomó rendszer volt, a fasizmus is nemzetközi elnyomást épített ki, és látszólag most is egy nemzetközi diktatúrát építenek kihasználva például a járványügyi vészhelyzetet arra, hogy pl. alkotmányos jogi védvonalakat áttörve fokozatosan leszoktassák az embereket a szabadságról. A demokrácia kifacsart értelmezését terjesszék, sőt sokakban már egyenesen a diktatúrák szeretetét ültessék el, azáltal hogy Kínát állítják példaképnek a nagy szabadságkorlátozások miatt.
A legnagyobb probléma, hogy az értelmiség egy része beleragadt ezekbe a tévképzetekbe pár pszichológiai trükk miatt. Ugyanis nekik folyamatosan azt sugallja a média, hogy ők okosak, mivel a járványügyi intézkedéseket támogatják, de sajnos ezt a médiában kivetítik a túlzásba vitt intézkedésekre is. Ezért fokozatosan leépül a kritikai érzékük, hogy melyik intézkedés mennyire arányos.
Ez innentől egy ördögi kör, mert ha meglátnak egy alacsonyabb társadalmi státuszú embert, aki ellenzi valamelyik járványügyi intézkedést, vagy túlkapást, akkor nem átgondolják, hogy az az intézkedés valójában mennyire szükségszerű, hanem ez nekik egy tudatalatti megerősítés, hogy a másik hülye és ők az okosak, mivel ők gondolkodás nélkül elfogadják a szabadságkorlátozó intézkedéseket.
Kis idő múlva már annyira leépül a kritikai érzékük, hogy mindenkiről, aki csak felhozza, hogy egyes szabadságkorlátozó intézkedések túlzóak lehetnek, azt feltételezik, hogy hülye. Ellenkező esetben ugye azt kellene belátniuk, hogy ők tévedtek és az őket okosnak beállító média hazudott, de ugye ezt fájó belátni az embereknek. Szóval akik beragadtak ebbe a spirálba, őket nehéz meggyőzni az igazságról. Fontos, hogy empátiával forduljunk feléjük és ne állítsuk be őket hülyének, mert nem azok, csak egy pszichológiai trükkel csőbe lettek húzva."
117: "az a fehérje, ami nem a szervezet sajátja, azt kiiktatandó antigénként ismeri fel"
Igen, jobb esetben... de ha meg is támadja, és kialakít ellene antitesteket, akkor könnyen lehet, hogy a placentában és még sok szervben (pl. szívizomszövet) lévő fehérjéket kezdi el megtámadni.
A vírus valóban legyártatja magát a sejtekkel, de a szervezet felismeri, hogy antigén. Az egyetlen baj az, hogy olyan gyorsan szaporodik, hogy néha nem sikerül az immunrendszernek megsemmisítenie. Az mRNS kódot a szervezet a sajátjaként tekinti, nem betolakodónak, és ez a legnagyobb baj.
119
Én azt is olvastam kismillió helyen, hogy voltaképp az immunhiányosokon kívül nincs olyan, hogy "túl gyenge immunrendszer", pont az immunrendszer pusztítja el az embert vírusfertőzésnél. Ha nem így lenne, miért szteroiddal kezelnék a vírusfertőzést?
Vírus: a szervezet legyártja a vírust (és rajta a tüskefehérjét!!!), minden vírus megfertőz újabb sejteket, amik szintén legyártják és így tovább és így tovább. Az immunrendszer ellenanyagot termel a tüskefehérje ellen IS. Néha autoimmun reakciót is kivált, ezért halnak bele sokan és ezért 30-40% a poszt-COVID előfordulása.
mRNS vakcina: minden hasonló, de csak a tüskefehérje van jelen és milliószor lájtosabb.
Ha az mRNS vakcina ilyen veszélyes, miért nem szólal fel ellene egy rakás tudós? Akkor szinte háborús állapotnak kellene lennie, mert a tudósok fele az egyik párton áll, fele a másik párton, de saját párton belül is lennének konfliktusok.
Nem kell válaszolnod, költői kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!