Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
#147 - 149: De ez már nem a tudomány hibája, hanem azoké, akik használják azt. A politikusokat, üzletembereket, nemzetközi szervezeteket terheli a felelősség elsősorban.
A tudós kifejlesztette a tbc elleni védőoltást. Az már nem az ő hibája, hogy ezt mire és hogyan (mennyire okosan) használják fel.
"Ha minden oltatlan hullana, mint a legyek, akkor nem lenne szükség kényszerítő lépésekre, hiszen az emberek maguktól rohannának az oltásért."
Ez viszont nem igaz sajnos, a spanyolnátha példája is mutatja. SOKKAL halálosabb volt mint most a COVID, ennek ellenére sokan tagadták a létezését, a súlyosságát, a védőintézkedések (pl. maszk) fontosságát stb., mintha semmi sem változott volna 100 év alatt:
#150: Ezek az online IQ-tesztek nem túl megbízhatóak azért. Konkrétan minél többször töltesz ki ilyet, annál jobban sikerül. És kb. senkinek sem hoz ki 120 alatti értéket, mert akkor nem fizetnél érte...
A MENSA az már jobb, az szabványosítva van.
Rányomtam a próbatesztre a Mensa oldalán, és ezt írta ki nekem:
A tesztet 17-18 éves középiskolásokon sztenderdizáltuk, vagyis az Ön eredményét az övékhez fogjuk hasonlítani. Mivel az IQ számítása során mindenkit a saját korosztályának az átlagához hasonlítanak, az Ön IQ-eredménye ezen a teszten várhatóan alábecsüli a valós képességeit. Ha ennek ismeretében nem szeretné kitölteni a tesztet, kattintson a „Mégse” gombra.
Ez aztán a megbízható teszt. :) De azért kitöltöttem ezt is.
Én remélem, hogy 45 évesen értelmileg kicsit fejlettebb vagyok, mint egy tinédzser. Azért kaptam egy 102-es IQ eredményt ugyanolyan feladatok mellett, kevesebb idő alatti megoldással, mint a másik weboldalon, ahol 122-őt mértek és a megoldási idő is több volt. Itt viszont már előre szóltak, hogy alá fogják becsülni a valós képességeimet.
Egyébként még ha 150-es lenne az IQ-m egy olyan teszt alapján, ami matematikai és logikai feladatokból áll, akkor sem lennék okosabb az oltások terén. Csak a kérdés miatt csináltam ezt a sok tesztet.
Nekem már a legelején gyanús volt ez az egész, amikor még nem voltak konteós oldalak meg oltásellenesek (oltás se volt még). Amiket kikövetkeztettem, azokat a tények és ellentmondások alapján tettem, senki sem befolyásolt.
Amikor még nem oltogattak, de már jöttek a hírek a vakcinákról (2020 novemberében), már akkor megjósoltam, hogy valamilyen igazoláshoz fogják kötni a jogainkat, vagy kötelezővé fogják tenni az oltást. És már akkor azt mondtam, hogy inkább meghalok, mint beadassam. Még nem is volt forgalomban, de máris írtóztam a gondolatától.
Azt is éreztem már az elején, hogy ennek a vírusnak sose lesz vége.
Majd akkor, ha elég ember el nem pusztul a vakcináktól, vagy a vakcinák okozta folyamatosan létrejövő mutánsoktól. Jön majd hirtelen egy nagyon erős vírus, ami ellen nem hat semmi és kipusztul a fél emberiség, oltással vagy anélkül. A sarki jég is ahogy elkezdett olvadni, a tudósok szerint olyan ősi vírusoknak enged szabad utat, amik ellen esélyünk sem lesz.
Nem sok jó vár ránk a jövőben, úgy érzem, hogy ez semmi ahhoz képest, ami még ezután jön.
Köszönöm. Nem kérem az oltást.
Ha ennyire csak a kormányzati álláspontot majmolod (lepattanó vírusok), akkor minek félsz hogy elkapod tőlem a covidot oltott elvtárs?
Miért zavar téged, hogy szerintem ez egy náthavírus ami miatt nem csináltatok szitát magamból? Ha tényleg elhinnéd, hogy véd az oltás, nem félnél az oltatlanoktól.
Egyébként nagyon sajnálatos, hogy az igazságokból, amiket leírtam, egyedül az IQ jött elő, holott nagyon jól tudjuk, hogy annak nincs köze úgy kb. semmihez.
Kérlek szólj hozzá azokhoz a pontokhoz, amit a vakcinák ellen írtam, cáfold meg a leírtakat, de közben ne felejts el te is egy Mensa IQ-tesztet végezni, és kérjük az eredményét és a diplomáidat is. :) Köszönjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!