Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
172
1. Semmiféle isten, vagy Buddha vagy Zeusz stb nem létezik.
2. Elfogadom, hogy nem vagyunk halhatatlanok. DE a modern orvostudománynak köszönhetően élhetünk 60-70 évet. Nekem 1 jutott volna. Most 29 vagyok. Nagymamámnak 20 jutott volna. 76 évesen hunyt el. Azért nem mindegy. Jöhet a halálom kívánása. Várom.
30-as válasz írója vagyok. Pár évvel ezelőtti Mensa teszt szerint az IQ hányadosom 133. Ezt írták hozzá: "Ez a kiemelkedő érték magasabb, mint az emberek 99%-áé". Van két diplomám és több nyelvet beszélek. Ettől függetlenül nem gondolom magamról, hogy tévedhetetlen vagyok, vagy hogy mindenkinél okosabb vagyok (nagyon sok nálam okosabb embert ismerek). Ahogy azt sem gondolom, hogy a nagytudású, sokdiplomás szakértők sosem tévednek, és sosem hazudnak vagy ferdítik el a tényeket érdekből. Úgy vélem, jogom van kételkedni, utánaolvasni az állításaiknak, érdekellentéteknek, megnézni és értelmezni a statisztikákat, meghallgatni a hivatalos narratívának ellentmondó szakemberek véleményét, és a sokféle bejövő információ valamint a saját környezetemben tapasztaltak alapján formálni a saját véleményemet. Szerintem egy átlagos vagy az alatti intelligenciájú, diplomával nem rendelkező embernek is ugyanúgy joga van ezekhez, főleg, hogy itt a túlélés lehet a tét.
Nem fogok a COVID oltások ellen érveket felhozni, forrásokat linkelni. Már belefáradtam, inkább csak olvasgatok itt. Sok kérdést és hozzászólást olvastam a kérdezőtől, megvan róla a véleményem.
Utolsó gondolat: aki másokat ismeretlenül lenéz, ócsárol, általánosít, magas lóról beszél (pl. biológus "barátunk"), mások halálát kívánja, előttem leírta magát, bármelyik oldalhoz is tartozik. A kulturált vita jobban érdekel, itt legalább erre is van lehetőség.
174
Én egyetlen értelmes érvet nem olvastam SOHASEM az oltások ellen sem itt, sem máshol. Sem a COVID, sem más oltások esetén.
A "saját immunrendszeremben bízom" az nem érv, hanem arról tesz tanúbizonyságot, hogy az illető semmit se tud biológiából, de történelemből sem.
1. Semmiféle isten, vagy Buddha vagy Zeusz stb nem létezik. - azért, nem egy istentelen semmire kellö vagy, még nekem nem kell annak lennem, ugye? A te nyomorult kis életed miből van szerinted?
2. Elfogadom, hogy nem vagyunk halhatatlanok. DE a modern orvostudománynak köszönhetően élhetünk 60-70 évet. Nekem 1 jutott volna. Most 29 vagyok. Nagymamámnak 20 jutott volna. 76 évesen hunyt el. Azért nem mindegy. Jöhet a halálom kívánása. Várom. - azt honnan tudod, hogy kinek mennyi ideje van? Egy ember egyszer tud meghalni. Ne akarj okosabb lenni Istennél. A saját kis életeddel foglalkozz, szemmel láthatóan okoz az is elég kihívást. Az öngyülöleteddel nem kívánok mit tenni.
Valláskárosultakkal nem vitatkozom, úgyhogy utolsó válasz. Amúgy sajnálom, hogy valláskárosult vagy, sokkal boldogabb lehetne az egyetlen életed.
Leírom, mert a jelek szerint ezekkel vitatkoztál:
1 éves koromban táplálhatatlan voltam, fekélyek voltak a számban és autoimmun folyamatok voltak a testemben. Az autoimmun gyulladások miatt egy valami nőtt a torkomban, ha nem a fekélyek miatti táplálhatatlanság visz el, akkor ez. Kórház nélkül meghaltam volna. Ez egyértelmű, nem kell ahhoz nemlétező istennek lennem, hogy tudjam.
Nagymamám 20 éves korától súlyos asztmás volt, rohammentő vitte kórházba, sok-sok szteroidot és egyebet kapott. Tehát sajnos az ő helyzete is egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!