Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
181
Hát én a szteroidot és az antibiotikumot nem istennek nevezem, ahogy az orvosokat sem és a kutatókat sem.
Akkor a te istened 200 éve miért ölt meg 10-ből 9 gyereket, fiatalt és most miért tart életben (szerencsére) 10-ből 10-et?
Elmagyaráznád? Köszi.
Idióta valláskárosult.
A sejtjeimnek nincs idegrendszere, nincsenek érzelmeik és önmagukban életképtelenek, semmik, csak egy egész részeként érnek valamit.
Az a problémám az eszmefuttatásoddal, hogy semmibe veszed az orvostudományt. 200 éve 10-ből 9 nagyon-nagyon korán meghalt. Most, a fejlett országokban 10-ből 10 él. Ez csak az orvostudománynak köszönhető, a világon semmi másnak. Ha létezik is valamilyen isten, akkor is az orvostudományak köszönhető az emberek életben mardása.
Ez ennyi.
187 hülyeségeket állítasz. A beteg agyadban keringeted csak, hogy semmibe veszem az orvos tudományt. Vannak eredményei, ugyanakkor a hátrányairol sem szabad elfeledkezni. Régen az erős életben maradt, a gyenge elhullott. Konkrétan hosszú távon ki fog pusztulni a fajunk, mert a hozzád hasonló genetikailag nem éppen élet képes egyedeket mesterségesen eljuttatják a szaporodó képes korig. Nem mondom, hogy ez jó vagy rossz, de attól még ez következmény.
Amúgy te is egy rendszer része vagy, önmagában élet képtelen, nem hiszed, költözz a Marsra.
Borzalmasan rossz a helyesírásod is a stílusod mellett.
Akkor vállalom azt is, hogy nem szülök, csak hadd élhessek.
Te gondolom el se látnád a betegeket és elégetnéd az antibiotikumokat, szteroidokat stb
En nem altalanost vegeztem, a professzorok, kutatok jelentos resze pedig nem olyan nagy koponya, h ne a megszokott utvonalakon, protokollok es semak menten kozlekedjen a szakmajaban. Es akkor arrol meg nem is beszeltunk, h tisztaban is lehet adott wsetben valamivel, de azt vmi okbol elhallgatja.
Azert nem hallgatok masra, mert en vagyok felelos a donteseimert. A dontesem jovetkezmenyeit se a virologus professzor, de meg csak nem is az aluliskolazott oltasellenes cipesz fogja viselni, hanem en. Ezert aztan en nem masra “hallgatok”, hanem a sokfele nezopont meghallgatasa utan kialakitom a sajat velemenyem. Es nem derogal egy cipesszel egyeterteni egy professzorral szemben, ha abban azerintem tobb a racio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!