Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
A tudomány működik, máskülönben 30 év lenne a várható élettartam a Földön.
Az itt lévők 90%-a is azért tud itt kommentelni, mert gyerekkorában kapott védőoltásokat.
#148: Igen, de pont a csecsemő halálozást akadályozták meg a gyermekkori védőoltások.
Amúgy abban van valami, amit #147 ír, mert Afrikába szétterítették a segélyszervezetek az oltásokat, emiatt sokkal több gyerek marad életben, mint régen. Arra viszont nem tanította meg őket a nyugati világ, hogy hogyan műveljék meg a földet, hogy legyen elég élelmük.
Én azt nem értem, hogy miért hiszik 8 általánost, vagy még annyit sem végzettnek azokat, akiknek gyanús az elejétől fogva folyamatos ellentmondásos kommunikáció, és akik a tények miatt nem akarnak oltatni.
Például az egyik fontos dolog, hogy semmilyen vizsgálat nem történik az oltás beadása előtt. Kitölti az illető a nyilatkozatot és kész. Ha valaki a tudta nélkül allergiás valamelyik összetevőre, nyilván nem tud előre szólni, anafilaxiás sokkot kap és meghal. Azt mondják az orvosok, hogy így járt, ő kérte az oltást.
Ha valamilyen bujkáló betegsége van valakinek, nem tud róla és beoltatja magát, akármi előjöhet, és ugyanúgy az oltott saját felelőssége, mert ő kérte az oltást. Miért nem csináltatott teljes vérképet és mindenre kiterjedő vizsgálatot oltás előtt? Akkor most nem esett volna baja.
Ha valaki a tudta nélkül covidos, és úgy oltat, az egyenesen a halálát is okozhatja.
Ha meghal, nem az orvosok hibája. Miért nem tesztelt?
Ezek közül egyik sem konteó, a leírtak megtörténtek/megtörténnek.
A másik ok, amiért sokan nem akarnak oltatni, hogy senki sem vállal felelősséget az esetleges szövődményekért, halálért. Sehová nem lehet fordulni panaszkodni, mert vagy azt mondják, hogy nem az oltástól van, vagy pedig azt, hogy az illető kérte saját felelősségére az oltást, ergo ha baja esik, oldja meg maga. Olyan is van, hogy fogalmuk nincs az orvosoknak, hogy mi okozta a problémákat, ezért segíteni se tudnak. Már ha akarnának. Nagyon sok ember járt így, több ismerősöm is.
A harmadik ok, hogy 3 oltással is ugyanúgy megbetegednek az emberek, akár súlyosan, életveszélyesen is. Több ismerősöm is így járt. Hogy miért?
Miért is védene meg az eredeti wuhani vírus ellen kifejlesztett vakcina egy teljes mértékben mutálódott variáció ellen?
Az influenza elleni vakcinát is félévente módosítják, hogy lépést tudjanak tartani a félévente mutálódó vírus ellen. És még így se hatásos.
A 2 éve módosított vakcina védelmet adna a mostani influenza verzió ellen? Nem! És ha beadnánk belőle 4-et boosternek? Akkor sem! Mert nem a mostani variánsra lett kifejlesztve. Nyilván, ha használna, nem kéne folyton módosítani.
És ebből következik a logikus kérdés: Védelmet nyújt-e az 1 éve kifejlesztett vakcina a most aktuális ki tudja hányadik mutáció ellen? NEM! És ha beadnak belőle 4-et boosternek? Akkor SEM.
Ezért betegednek meg ugyanúgy a háromszor beoltottak, és hiába kapnak még 50 oltást, az sem fog védelmet nyújtani, mivel az eredeti vírus ellen fejlesztették ki.
A Wikipédia szerint a covidnak 2019 vége óta már 14 mutánsa jelent meg világszerte. Ennek fényében még most is a legelső vakcinával oltogatnak. A Pfizer szerint készül az omikron elleni vakcina, ez év végére, jövő év elejére lesz nálunk elérhető. Addigra hányadik mutáns fogja tizedelni a népet???
Akkor meg minek oltassam be magam? Ha hatástalan az eredeti vakcina a századik mutáns ellen, ugyanúgy elkaphatom a vírust, bele is halhatok, vagy lenyomorodok, illetve fennáll a veszélye, hogy olyan oltási reakcióm lesz, hogy ott halok meg az oltóponton (a fogorvosnál majdnem meghaltam az adrenalinos lidocaintól, holott senki se allergiás rá… csak én), és más oltásoktól, meg gyógyszerektől is nagyon beteg lettem, így engem oltani se lehet. Inkább elkapom a vírust, amiben kétszer is volt már részem, és lehet hogy harmadszorra belehalok, de akkor legalább tudom hogy mi okozza a halálomat, és nem teszem ki magam az oltás kockázatának.
A sokadik érv az oltás ellen a kényszerítés. Ez gyanakvóvá teszi az embereket. Ha tényleg annyira hatásos lenne a vakcina, és annyira halálos lenne a vírus, mint ahogy el akarják hitetni, az utóbbi két évben meghalt volt minden oltatlan, és csak az oltottak lennének életben. A tapasztalat viszont nyilvánvalóan nem ezt mutatja. Ha minden oltatlan hullana, mint a legyek, akkor nem lenne szükség kényszerítő lépésekre, hiszen az emberek maguktól rohannának az oltásért.
És végül, az IQ-nak semmi köze ahhoz, hogy valaki oltásellenes vagy sem. A mai IQ tesztek matematikai, logikai feladatokkal foglalkoznak, és ha valaki mondjuk 80 pontot ér el egy ilyen teszten, attól még az intelligencia többi 9 típusában kiemelkedő lehet. Igen, az intelligenciának 10 fajtája van, amiből csak 1-et tesztelnek, aminek semmi köze ahhoz, hogy valaki értelmes, okos, átlát a szitán, vagy elhisz, nem hisz el mindent, amit mondanak neki.
Csak a kérdés kedvéért megcsináltam kb. 10 különböző IQ-tesztet az írásom előtt, és mind egy szálig matematikai feladatok voltak, illetve ki kellett találni, hogy a kérdőjel helyére melyik idom kerül.
A legtöbb oldal csak kamuzik hogy ingyenes, és csak a teszt végén derül ki, hogy fizetni kell az eredményért. De egyet találtam, ami tényleg ingyenes, hagyományos IQ teszt, és az eredményem 122 lett. A szabvány szerint az átlagos IQ 100 körül van. Most akkor én vagyok a nagyokos, csak mert helyesen válaszoltam a matematikai és idomos kérdésekre? NEM. Elég nehéz volt, 1-2 percig néznem kellett, hogy mi a lényeg és melyik lehet a helyes válasz.
Nem értem, hogy mitől fogom én jobban érteni az oltások mechanizmusát, most hogy kiderült a 122-es IQ-m? A weboldal szerint zseni nem vagyok, mert az 140-től kezdődik, az enyém „Nagyon kiváló intelligenciát” takar, amire büszke lehetek, hiszen az átlag 100 körüli. Csak mert megoldottam 30 matematikai feladatot. Tényleg nagyon büszke vagyok magamra, hogy ennyire intelligens vagyok. :)
Logikusan gondolkodom, az igaz, és éppen ezért kételkedem. Mert ami itt folyik a vírus kezdete óta, az teljes mértékben ellentmond a logikának. Ellenmondás van minden egyes kommunikációban.
És aki képes volt ezt a hosszú írást végigolvasni, annak végszóul annyit, hogy egyre több külföldi virológus és tudós áll fel, és nyitja ki a száját az oltásokkal és a vírussal kapcsolatban.
Nem tudom, nekik hányas az IQ-juk, de biztos nem 8 csak osztályt végeztek. Lehet, hogy nem tűnik ki az írásomból, de én is többet végeztem, mint 8 általános.
ÉS nagyon intelligens is vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!